ja som sa azbuku naucila tak za den D ak ti staci vediet to ale celkovo pisat po rusky sa podla mna sama nenaucis tam su tie pravidla etc...stiahni si z uloz.to rusku gramatiku pre samoukov
@charis ja som si to, čo si napísala, dala do googľa, lebo sa mi ju nechcelo celú písať ale ja si pamätám namiesto vybegajet- vystupajet a namiesto priamo v- i na
Hneď prvý príspevok A mäkký a tvrdý znak, tak mäkký ti to zmäkčuje, niečo ako české ě alebo náš mäkčeň.... len sa nepíše nad ale za písmeno A ono to má veľa pravidiel Jedno je vedieť azbuku, druhé je správne písať Lebo niekedy sa o číta ako a, niekedy sa zmäkčuje, inokedy nie, niekedy máš napr. m a za ním hneď šč, čo ťa môže zmiesť pri písanom písme... A tak, no Ale vytlač si ju a daj si ju na oći, to je základ Ja som sa začala učiť ruštinu v piatom ročníku, už som v ôsmom a stále si pre istotu na začiatku hodiny beriem azbuku, čo nám učiteľka dá, sú to také zalaminované tabuľky, všetci ich máme cez hodinu na lavici...
Ahoj nevies ako pokracuje ta basnicka ruska o tom zajacikovi? Lebo viem ze to je dlhsie ale od malicka ako som sa ju od deda ucila viem len zaciatok - adin, dva, tri, ceti repi, piet, isiel zajcik pagula, pif paf ojo joj ubegaj mi zajcik moj....... ale neviem ani najst ten koniec ak by niekto vedel poslite mi spravu dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@janusiq18
Adin, dva, tri, četyre, piať
vyšol zajčik paguľať,
vdrug achotnik vybegajet,
priamo v zájčika streľajet.
Pif, paf... ojojoj, ubegájet zájčik moj........
tiež si sa tú básničku naučila v skorom veku?
Ahoj nevies ako pokracuje ta basnicka ruska o tom zajacikovi? Lebo viem ze to je dlhsie ale od malicka ako som sa ju od deda ucila viem len zaciatok - adin, dva, tri, ceti repi, piet, isiel zajcik pagula, pif paf ojo joj ubegaj mi zajcik moj....... ale neviem ani najst ten koniec ak by niekto vedel poslite mi spravu dakujem