Ako sa skamarátiť s dievčaťom, ak spolu len píšeme?
Páči sa mi jedno dievča zo školy, pokukával som po nej už dávnejšie ale nechal som to tak, lebo som sa nemal ako s ňou dať do kontaktu, nemáme spolu hodiny ani nič... Ale raz v školskej skupine na FB mi dala lajk na môj komentár a začali sme písať... 4 ho
si na dobrej ceste, len sa jej pekne zdrav, sem tam sa jej spýtaj ako sa má a čo má nové (u nás boli na to príležitosti v rade v bufete) a po čase ju pozvi niekam von...
ja som vždy začal hovoriť úplné blbosti, ale úplne strašné a v prváku som kúpil kilo pomarančov dal ich jednej babe, ju to pobavilo a potom sme postupne boli skoro najlepší kamaráti
Och, tak to ma potešilo... Ona sa aj usmiala na mňa, keď ma videla v škole... Ale ide o to, že moje sebavedomie je na bode mrazu. Keď vidím, že dievčatá chú len taký fajných fešákov... a fešák môže byť vymletý, ale dievča s ním chodí, lebo je proste super pekný...
Pokial nie je uplne vymleta a ty budes sam sebou tak urcite mas sancu ju zaujat ked pises ze sa aj usmieva na teba .a s tym sebavedomim,povedz si ze to nemoze byt take hrozne a ze aj keby to nevyslo,nevadi,budes mat aspon o skusenost viac ...hlavne s nou skus viac rozpravat v skole,nez pisat cez internet..drzim palce
co ja viem, tieto vztahy ked si spolu dlho len pisu tak nemaju velku buducnost, ale naozaj je to individualne a neviem ako ti poradit. snad len pozvi ju von a snaz sa byt tak uprimny ako ked si pisete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
alebo ty jej nieco pozicaj, takto lahko naviazes prvy osobny kontakt a potom to pojde lahsie
a pripájam sa k @3
až mi je z teba chlapče smutno
Ale ako zaujať dievča tým, aký som?