No, zaujíma ma to že keď sa točia klipy ku pesničkám, ako spievajú speváci? Čo normálne nahlas alebo či len otvárajú ústa alebo šepkajú Vážne ma to zaujíma Napríklad kebyže mám tancovať vedla niekoho kto šušká tak sa doštím od smiechu A tak isto
pozri si nejaké making of je pustená v reproduktoroch pensicka aby mohli na nu tancovat a spevak otvára ústa/šepká to je úplne jedno pretože aj keby šepkal tak to nikto nepočuje
@ragdoll@cetucetkaa12 neveim nad čím rozmýšlate fakt nechápem..proste hra hudba ona otvara hubu a potom to v pc zosúladia napr. poker face iba tyzden davali dohromady
lepšie pre speváka/speváčku alebo iný druh je, ak spieva nahlas,dodáva to na vierohodnosti,hlavne čo sa týka vibrácií na krku. V štúdiu sú potom videá "zlepené" dokopy a je dodaná do nich kvalitná štúdiová nahrávka piesne. Ak by spievali priamo pri nahrávaní klipu tak väčšina interpretov by bola nepočúvateľná, hlavne kvôli zvukom z okolia.
@romanzkrajinyx No veľmi pekne ďakujem za oboznámenie s tým ..ale neviem s kade by som to mohla vedieť ...áno mohla som si to domyslieť a aj ma to napadlo ..ale nebola som si tým istá takže sa pýtam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
uf ake vysvetlenie
@6 nad tým som aj ja zvykla rozmýšlať