Ahojte, zaujíma ma váš postoj k tejto veci. Ak sa k vám správa niekto drzo, nepríjemne alebo arogantne, ako sa správate vy k nemu? Normálne ako k bežnému človeku alebo im to "vrátite" tým, že ste na nich hnusní?
Usmievam sa na nich. Ak sú zlí pretože majú zlý deň, začnú byť milší. Proste im to že sa na nich niekto usmieva, zdvihne náladu. A ak sú zlí len tak z princípu, tak ich to nasere ešte viac.
ja mam na to taktiku
keď je ku mne niekto nepríjemný, usmievam sa na neho a som ticho.. počkám, kým úplne dopovie/dokričí a ani sa nepohnem, len sa usmievam a potom mu odpoviem čo najvľúbenjšie dokážem akoby nikdy na mňa nekričal...
väčšinou to zaberá...
ale keď už hovorí nejak dlho a už ma to nebaví, vezmem sa a pomaličky odídem
Vždy som bol ticho a usmieval sa ale verte mi ludia niekde sa to kopí v poslednej dobe keď na mna niekto zvýši hlas zvýšim hlas aj ja a ešte sa nakoniec aj dohodneme, netreba sa nechať otĺkať, úsmevom zlosť nezaženiete iba ju odložíte a vylejete si ju na niekom komu nepatrí
S úsmevom a v kľude mu vysvetlím situáciu... nenávidím krik a hádky a pokiaľ sa dá, tak sa tomu vyhýbam... no niekedy sa ani to nedá, lebo niekedy platí staré dobré príslovie, že ked to nejde po dobrom, tak to pojde po zlom
záleží v akom vzťahu som s ním, ak mi záleží na ňom tak mu vysvetlím že ma trapi ako sa chová a budem chcieť aby to pochopil a vysvetlil mi to ... ale ak mi na ňom nezáleží tak sa mu budem vyhýbať a nebudem s ním komunikovať ak to nebude nutné .. a ta komunikacia bude velmi strohá a absolutne nosobná
Správam sa stále zdvorilo a slušne, nebudem sa predsa znižovať na jeho úroveň a navyše - vo väčšine prípadoch práve takýto postoj druhú stranu naštve najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
keď je ku mne niekto nepríjemný, usmievam sa na neho a som ticho.. počkám, kým úplne dopovie/dokričí a ani sa nepohnem, len sa usmievam a potom mu odpoviem čo najvľúbenjšie dokážem akoby nikdy na mňa nekričal...
väčšinou to zaberá...
ale keď už hovorí nejak dlho a už ma to nebaví, vezmem sa a pomaličky odídem