Takže chlapci moji zlatý ... otázka je jasná ako sa správate v blízkosti dievčaťa, ktoré sa vám naozaj páči ? ... myslím to tak ako jej to naznačujete ? ... postoj tela, mimika, dotyky ... atď ... pýtam sa zo zvedavosti
tak zakladny znak je rovnaky ci u 12 rocnych ktorym sa zacina pacit druhe pohlavie alebo aj u 80 rocnych, to je u kazdeho bez rozdielu povahy, veku, pohlavia.. CASTO SA NA CLOVEKA KTORY SA TI PACI POZERAS.
potom ako jej to naznacujem.no tym najskor.. ked sa aj jaa jej pacim tak sa aj ona obcas pozrie a ked sa nahodou pohlady stretnu a obaja sa pekne usmeju tak je jasne ze je to obojstranne.. uplne jednoduche..
no a inak ved to proste clovek citi preboha ci sa druhemu paci alebo nie, neexistuju na to znaky, vidis to a citis..
a k veci.kedysi,ked sa mi niekto pacil,nerobila som nic vynimocne v jeho spolocnosti.vlastne,tusim som komunikovala este menej,nez v spolocnosti inych (ludi)...
@bizbilio ále, veď ty vieš s kým sa ja ťahám! tak nevymýšľačkuj, by sme vedeli keby máme rovnakého. ale obe máme potom super chlapov lebo pizza a posteľ je najtop
nie je to tak dávno, čo som cestoval vlakom do NR.... v kupé oproti mne sedela žena, ktorá sa mi páčila ja som sa usmieval na ňu a ona na mňa, a tak to bolo skoro celú cestu neviem prečo som sa jej neprihovoril... až potom, keď sa blížil čas, kedy musím vystúpiť, som vybral pero a papier a napísal jej odkaz...a potom neskôr sme sa aj znova stretli ale už nie vo vlaku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
jedna zije v Atlante a druha v NY
potom ako jej to naznacujem.no tym najskor.. ked sa aj jaa jej pacim tak sa aj ona obcas pozrie a ked sa nahodou pohlady stretnu a obaja sa pekne usmeju tak je jasne ze je to obojstranne.. uplne jednoduche..
no a inak ved to proste clovek citi preboha ci sa druhemu paci alebo nie, neexistuju na to znaky, vidis to a citis..
a k veci.kedysi,ked sa mi niekto pacil,nerobila som nic vynimocne v jeho spolocnosti.vlastne,tusim som komunikovala este menej,nez v spolocnosti inych (ludi)...
@bizbilio
a obe máte 22 rokov, možno ste dokonca tá istá osoba
G je vies kto!
proste taky trotko...
A nemáš pravdu!