Predstavte si to ze idete po vecernom meste a niekdo sa voci vam postavi stim ze si to chce svami rozdat (myslim tym bitku)...ako sa najlepsie obranit?Respektive co urobit?Co je vtomto pripade spravit najlepsie?
Otočiť sa, zdvihnúť ruky nad hlavu a s piskľavým krikom utekať, ale zo strany na stranu ak by mal náhodou pištoľ. A ak by si mal náhodou pri sebe luk, tak zastreliť a vinu zvaliť na indiánov.
nuž, tak najlepšie je odísť ak ti to ego dovolí..ak nie, tak teda nečakanú kopačku na solar a dobiť ho na zemi. musí to byť rýchle a brutálne, nech si ani nestihne ten oponent uvedomiť. sám vieš na čo máš. najlepšie je odísť a neriešiť to takto zvieratkovsky.
@2 hlupáka múdry argument skôr viac nasere, lebo mu nerozumie...a chce sa biť
no ešte keby boli traja, sa nejak z toho dostanem, človek nevie na koho natrafí, ale tak zuby by si určite hľadali po zemi...
a nakoniec teraz sa nejak nevláčim po nociach, načo, spím doma spánkom spravodlivých a mám klid
Ja mám slzotvorný sprej, ale ešte som ho nepoužívala.
Veľmi sa totižto bojím, že si ho v stresovej situácii streknem do oka, resp., že zafúka vietor mojím smerom.
a k teme, no tak to zalezi od vela veci, ale kebyze mam okuliare, tak ignoracia, to by som bol strasne nasraty kebyze sa mi rozbiju, boli drahe...a celkovo sa radsej bitke vyhnut, roztrhane oblecenie, zranenia..moze sa stat nehoda, vazna ujma na zdravi a nasledne problemy s policiou, pomsty... ale tak kebyze vidim, ze biju kamosa, alebo kamosku, co sa da robit
Najlepšie je, a nie je to zbabelosť, jednodcho utiecť. Kto utečie, ten vyhraje.
Má to viacero výhod, nič sa ti nestane a nemusíš potom cálovať prachy za to že si bez zubu či si si niečo zlomil, dotrhal oblečenie atď. A druhá vec, nikomu neublížiš a nemôže ťa nikto následne ťahať po súdoch a po polícii. Takých frajerov je čo keď dostanú bitku tak utekajú na políciu.
V prípade že sa tomu nedá vyhnúť tak by som zvolil taký spôsob aby som ho čo najľahšie odrovnal a mne sa nič nestalo. Čiže čo najtvrdšia rana na bradu alebo ešte bezpečnejšia cesta je poriadny kopanec na vajcia. Nebudem sa s nejakým blbcom naťahovať.
Ak by som bol sám asi by som sa s tým čo by chcel bitku snažil rozprávať.. Alebo keby povedal "chceš bitku?" tak by som normálne odpovedal že "nie prečo" proste normálne kľudne by som sa snažil rozprávať..
Horšie je ak si chrbtom otočený ideš si svojim smerom a zozadu ťa niekto napadne Sa mi už stalo a aj keď ma len poriadne drgol tak ťa to dosť preľakne proste nič nič a zrazu len cítiš jak do teba niekto silno vrazí zozadu vtedy sa snažím v duchu ukľudniť
A zas ak si s kamošmi a maš nejakého kamoša fakt rád a vážiš si ho a nejaký týpek do neho podskakuje a chce ho zbiť a ťa to riadne naserie tak vtedy by si divy dokázal lebo v hneve netaké kopačky na prsa by lietali tomu ver
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@2 hlupáka múdry argument skôr viac nasere, lebo mu nerozumie...a chce sa biť
a nakoniec teraz sa nejak nevláčim po nociach, načo, spím doma spánkom spravodlivých a mám klid
Veľmi sa totižto bojím, že si ho v stresovej situácii streknem do oka, resp., že zafúka vietor mojím smerom.
Prosím, všetci násilníci a úchyláci, nechajte ma.
alebo » www.colosus.sk/obranny-sprej-t...
Má to viacero výhod, nič sa ti nestane a nemusíš potom cálovať prachy za to že si bez zubu či si si niečo zlomil, dotrhal oblečenie atď. A druhá vec, nikomu neublížiš a nemôže ťa nikto následne ťahať po súdoch a po polícii. Takých frajerov je čo keď dostanú bitku tak utekajú na políciu.
V prípade že sa tomu nedá vyhnúť tak by som zvolil taký spôsob aby som ho čo najľahšie odrovnal a mne sa nič nestalo. Čiže čo najtvrdšia rana na bradu alebo ešte bezpečnejšia cesta je poriadny kopanec na vajcia. Nebudem sa s nejakým blbcom naťahovať.
Horšie je ak si chrbtom otočený ideš si svojim smerom a zozadu ťa niekto napadne Sa mi už stalo a aj keď ma len poriadne drgol tak ťa to dosť preľakne proste nič nič a zrazu len cítiš jak do teba niekto silno vrazí zozadu vtedy sa snažím v duchu ukľudniť
A zas ak si s kamošmi a maš nejakého kamoša fakt rád a vážiš si ho a nejaký týpek do neho podskakuje a chce ho zbiť a ťa to riadne naserie tak vtedy by si divy dokázal lebo v hneve netaké kopačky na prsa by lietali tomu ver
@patuskoo to spravim ked ta uvidim