pôjdeš napr. na stránku isohunt, naťukáš čo chceš, nájde ti to, vyberieš čo chceš, get this torrent, stiahne ti také čudo ktoré rozklikáš a tam sa ti hodí veci ktoré si môžeš stiahnuť, daš ok a už sa sťahuje
2. hocčo budeš chcieť stiahnuť, zadáš do gúgla spolu s heslom torrent, a potom už si len stiahneš ten torrent, a buď sa ti priamo otvorí downloader, alebo, ak sa ti ten torrent uloží niekam (na plochu alebo kde si zvolíš), dvojklikom sa ti automaticky otvorí v tom utorentne a začne sa sťahovať.
@luc.ka s tou dvojkou az tak nesuhlasim...torrenty maju jeden velky problem...musis stahovat vzdy cerstve veci...inak sa bud nacakas alebo sa nedockas vobec...preto cez torrenty taham len vynimocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
pôjdeš napr. na stránku isohunt, naťukáš čo chceš, nájde ti to, vyberieš čo chceš, get this torrent, stiahne ti také čudo ktoré rozklikáš a tam sa ti hodí veci ktoré si môžeš stiahnuť, daš ok a už sa sťahuje
celá veda
2. hocčo budeš chcieť stiahnuť, zadáš do gúgla spolu s heslom torrent, a potom už si len stiahneš ten torrent, a buď sa ti priamo otvorí downloader, alebo, ak sa ti ten torrent uloží niekam (na plochu alebo kde si zvolíš), dvojklikom sa ti automaticky otvorí v tom utorentne a začne sa sťahovať.
a za pár minút máš.
na Piratebay som nenašiel ani jeden fejkový torrent zatiaľ, tam to asi čistia... Isohunt má väčší záber, len si treba dať pozor na to, čo sťahuješ
mne davnejsie stiahlo s asi 6 seedmi 9 gb film za pol dna
hm? ja ťahám torrenty len od pirátov, vždy mám všetko za pol hodinu...
@mcvpn s filmami problem nemam...tych je vsade plna rit
tak hry idú mimo mňa... to naozaj neviem
ale filmy mám vždy všetky, čo chcem, a to rozhodne nezvyknem ťahať mainstream