Každý večer sa odlíčim, čistím si pleť pleťovou vodou (tú striedam) a dávam si nočný a denný krém (tie tiež striedam). Občas si dám pleťovú masku a chodím občas aj na čistenie pleti ku kozmetičke
ja mam celu radu garnier na probelmaticku plet a nemecku znacku clearsi ktoru pouziva jviac teenagerov v nemecku v starostlivosti o plet cize ako dost... neznasam aknéé
vzhľadom na to, že nepoužívam make-up ani púder tak sa starám jedine o pokožku okolo očí, ktorú líčim - čiže každý večer oči odlíčim a natriem krémom (obyčajnou Niveou). plus samozrejme pleť oplachujem vodou.
a make-up ani púder nepoužívam, ani nijaké špeciálne krémiky - ničí to pleť... vďaka tomu nemám vôbec problémy s pleťou a nechávam ju voľne dýchať... nechápem 13-ročné baby, ktoré si dávajú make-up, akoby im to bolo treba...
chapem preco to robia zeny po 40tke este pochopim aj zeny po 30tke ale 18 rocnym dievcatam akosi unika fakt ze kozmetikou si skracuju vlastnu mladost.....
Plet si navykne a v dnesnej dobe je uz bezne, ze 25 rocna zena vyzera bez make upu otrasne.......
ja hlavne večer si dávam na tvár takú vodu na vyrážky a potom sa natrem takým hydratačným krémom od doktorky proste aby som mala hydratovanú pleť ale nie mastnú...ale ináč nič zvláštne sem tam si spravím peeling..ale tka ja som spokojná s mojou pleťou-.a jasné odličovač používam ale iba na oči..make-up si nedávam
umývam si ju každe rano ,čistou vodou, a nikedy s tou pletovou vodou čo sa dáva na tampon , ale ked si dam tu pletovú vodu tak na druhi den sa my spravý jebák tak radsej len čistá voda a mydlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
raz za den oplachnem vodou to je cele...
krémy nepoužívam,neznášam ich...Iba vo veľmi vážnych situáciách...
a v sobotu, ak je čas, si dám peeling a masku.
nič špeciálne chvalabohu nepotrebujem.
možno raz za 2 mesiace ma napadne keď sa kúpem dať si aj píling...
ááá občas sa povytláčam a natriem to nejakou prkotinou čo na to je...
všetko..
a make-up ani púder nepoužívam, ani nijaké špeciálne krémiky - ničí to pleť... vďaka tomu nemám vôbec problémy s pleťou a nechávam ju voľne dýchať... nechápem 13-ročné baby, ktoré si dávajú make-up, akoby im to bolo treba...
a samozrejme sa odlicujem vecer toto sa mi viac menej dari robit
Plet si navykne a v dnesnej dobe je uz bezne, ze 25 rocna zena vyzera bez make upu otrasne.......
Rano a vecer pletova voda, hydratacny krem a krem od mojej koznej lekarky na vyrazky.