Čavte. Najmä ľudia z Prešova. Vie niekto ako sa stať hokejistom "na staré kolená", len tak pre vlastné potešenie a hrávať zápasy, hoci bez akejkoľvek veľkej hokejovej skúsenosti, a všetko len na amatérskej úrovni? Je to možne?
@tomias ne som žena, ale nepýtam sa to info pre seba nechápeš? ale pre kamoša, ktorý by chcel, ale to je tak všetko, chce, ale neviem ako kde a kam... cháááápeš?
@tomias to si fakt myslis, ze za Presov by mohol hrat len tak hocikto, myslis, ze prva liga to je len tak, ze podte hrat, kto vie stat na korculiach a drzat hokejku? si pekne mimo a navyse pekne nehapavy a este ked napises "musov" ... ked nemas sajnu, preco sa snazis radit?
ja by som pohladal na internete nejake ligy alebo priamo muzstva, urcite sa nieco najde, no aj v takychto ligach su chlapici, co to hrat vedia aj na dost slusnej urovni, takze tiez urcite nezoberu len tak hocikoho
alebo potom je dobra moznost najst si nejaku partiu co hrava pravidelne medzi sebou zapasy, to je tiez lepsie ako nic - a potom sa skor dostane do nejakeho amaterskeho muzstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ci uz u zien abo za musov
neviem..muzsky hokej ma nezaujima ale tak urcite nech zajde na zimak a nech sa opyta..
ja by som pohladal na internete nejake ligy alebo priamo muzstva, urcite sa nieco najde, no aj v takychto ligach su chlapici, co to hrat vedia aj na dost slusnej urovni, takze tiez urcite nezoberu len tak hocikoho
alebo potom je dobra moznost najst si nejaku partiu co hrava pravidelne medzi sebou zapasy, to je tiez lepsie ako nic - a potom sa skor dostane do nejakeho amaterskeho muzstva