Dobrý deň, mám 16 rokov a chcem sa opyýtať ako sa stat pilotom ako postupovat chcel by som riadit jednomotorové lietadlá, potrebujem na to maturitu ? na jedno oko vidim trošku zle asi 85 % prave 100% mam trosku prepadnuty hrudnik to vadi? ked hej dam sa
tie oči by mohol byť problém ale myslím že na každú licenciu potrebuješ potvrdenie od lekára. Takže lekár už určí či si schopný a nakoľko ťa to obmedzuje... myslím že hrudník s tým nič nemá , rovnako ako vodičák si môžeš robiť aj keď máš 5 rúk
Povedal by som, že maturitu hej a takisto je podľa mňa výhodou mať VŠ v danom odbore, pretože je tu predpoklad, že zaplatíš za kurz menej, resp. nebudeš musieť robiť teóriu... Ale možno tento certifikát nie je až taký drahý, ako tie najvyšie, ktoré stoja 25 - 50 000 €
nieje to drahe, stačí kuknuť do gogla, poznám vela ludí čo maju takuto licenciu, sused, ju mal dokonca zadarmo ako vojak z povolania, (v práci chodí na migine) ale to jeho starký vol riadna šarža u letectva čiže týmto sposobom máš najlepší prdpoklad... mať u letectva nejaku rodinku ale pokial chceš len na čmeliakoch a podobných sračkách lietať tak môžeš za par korun...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
euričiek môj zlatý, euričiek