Takže už dlhšiu dobu rozmýšlam že sa stanem pretekárom, na autách, prípadne motorkách...
Určite mám na to talent...
Presne si viem predstaviť na zákrute tie xichty tých superov ked im podlomím kolesá a rozpadnu sa a padrť a ja vojdem do cieľa ako prvý!! R
@lolinko1234567 Ja nechcem závodiť pre niaky redbull ,pche, ! Ja som rozmýšlal žeby som vytvoril svoju vlastnu kariéru, proste čo by sa volala niako SEXYWOMANIZMUS a vydával by som aj energy drinky prípadne chipsy a podobne...
A proste tak...
To sa dá?
skola na to neni aspon na sr.. bud sa zucastnuj zavodoch motocykloch abo aut nizsej ttiedy a ked budes vyhravat tak budes dufat ze si ta vdimne nejaky sponzor abo niekto z tymov z vyssej triedy a privedia tam..abo zaloz si vlastny tym.. najmi si cloveka co ta bude dostavat na sutaze aj hladat sponzorov, potom staci mat vlastnu karu a zaplatit startovne a muzes jet...
jazdim motokari,a uz len ekd ces trenovat tak to neni lacny špás mam čo robit ti poviem...a nerozmyslam nad takymi ako ty co si v zivote nesedel v tom,a ne este niake preteki aut kde potrebujes velke peniaze nato...
kup si playstation, hraj Gran Turismo donekonecna za rok bude dalsia Nissan GT Academy ak budes najlepsi dostanes zmluvu jazdit pre Nissan.. chalan co to vyhral toto leto ide v decembri 24h zavod v Dubai... ale ak sa ti to nepaci jazdit pre niekoho ineho kto sa ti bude starat o vsetko, kup si auto, komplet ho prestavaj tak aby si splnal vsetky potrebne pretekarske predpisy pre danu kategoriu a typ zavodu, sprav si pretekarsku licensiu, prihlas sa do preteku a jazdi.. popri tom si zozen tym mechanikov a tonu nahradnych dielov aby ked sa ti nieco posere si nebol hned vyluceny z preteku ako DNF..
Ked chces seriozne zacat postav si auto a zacni slalomy. Je to najlacnejsia cesta ako zacat. Je tam velka konkurencia a tam sa ukaze ci si naozaj dobry alebo si len sofer co vie dupnut na plyn a drzat volant rovno.
Urcite by som skusil jazdy pre verejnost na slovakiaringu.
A prvotne je to auto. Snad si nemyslis ze ti niekto da do ruky auto na tumas a rozbi ho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@burble som aj uveril nachvílu... Neboj sa, ked budem slávny, zrazím ťa na priechode!
Ale ti nemôžeťš ša priglášiťi neti?
A proste tak...
To sa dá?
@sexywoman
Urcite by som skusil jazdy pre verejnost na slovakiaringu.
A prvotne je to auto. Snad si nemyslis ze ti niekto da do ruky auto na tumas a rozbi ho.