Ako sa stat skúsenim pickuperom (baličom) , ako začat
myslim že v v nazve je to jasne napisané hlavne by ma zaujimaly ako začat ,mam toho už celkom dosť načitaneho najnoviešie som začal čitat knihu Hra - od Neil Stratusa
moj strýko vie perfektne baliť. daj mu kufor, ktorý máš vopchať do auta, a on vopchá auto do kufra a ešte sa tam vojdú aj ponožky. možno by ťa vedel dačo naučiť.
Tragická činnosť pre tragédov, ktorí nevedia zbaliť ženskú svojou prirodzenosťou a prirodzenými kvalitami. Na podobne trápne triky ti skočí akurát tak vytretá pička, ale o tom to vlastne je.
Takí chalani sú najhorší, nechápem, čo z toho chceš mať. Väčšina takých chalanov potom osprostie dvojnásobne, a baby si začnú o nich myslieť, že sú to jebovia.
Traja moji kamaráti, podľa teba tzv. profesionálny baliči, skončili tak, že ho žiadna nechcela práve preto, že si začali o nich myslieť akí sú sprostí.
a čo mam donekonečna čakat ? , na nejake diskoteky nechodim - nezaujimama to ,chodim na školu kde baby nechodia ,a osobne žiadne kamošky nemam ,poznam len chalanov ,venujem sa športom ktore baby nezaujimaju takže jedina možno je pre mna balit na ulici
@trolofon@30 Ty si tu asi nový , keď sa pýtaš . Vitaj na Birdzi - online komunita, kde na hlúpe/hlúpo položené otázky dostaneš odpovede zodpovedajúce úrovni tvojich otázok.
@trolofon zavisi od toho, ako velmi je na peniaze dana slecna ...ale necakaj, ze ked za nu vsetko zaplatis, tak automaticky bude suk...vacsinou s tebou bude chodit nakupovat aj viac dni (ona to bude vnimat ako chodenie na rande, vecere a pod.), a bud nakoniec ti da vrznut alebo ta len vyuzije a necha (preto jej nekupuj hned nieco hodnotne, ale normalne za nu plat len veceru, kavu, a pod.)...a ked chces hned sex, tak by ti trebalo fakt vela vela prachov,a auto, dom atd
@trolofon bohužial poznam moc dobre chlapa, ktory sa tymto riadi, ci je uspesny no neivem. ak si fakt hanblivy a nevies ako na to, tak sa spytaj kamaratov...toto neivem ci je dobra cesta... potom zbyutocne rozmysals ,,co povedat, ako to tam bolo napisane,, a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
2. kúpiť si baliacu fóliu
3. kúpiť si nejaký pick up, aby si to zabalené mal ako odviezť.
Zvyšok príde sám.
2.to už poznam , čo skušala si ?
3.ked máš nieje čo už riešit
4.chod na vec ked splnaš body 1,2,3
Mala som chlapca,ktorý nebol balič a bol vynikajúci,výnimočný ... Teraz je to balič a kokot v jednom
Traja moji kamaráti, podľa teba tzv. profesionálny baliči, skončili tak, že ho žiadna nechcela práve preto, že si začali o nich myslieť akí sú sprostí.
1. na sex - chod do posilky alebo do prace (kvoli prachom)
2. na vztah - to iste co v 1., ale zacni pracovat aj na sebavedomi a sem-tam si precitaj nejaku knihu a maj vseobecny prehlad
3.na kamaratstvo (napr. aby si zbalil jej sexi kamosku)..to iste co v 2. ale BEZ 1.
Good Luck!
aspom že satu našiel jeden normalny človek
inač by ma zaujimalo kolko treba tych prachov ?
» kamarattakyrad.sk/...
Smiali sme sa na tom 2 hodiny