Ako sa stretnuť s niekym s kým si pišem cez net aby neboli z toho stresy???
Si pišem s jednym dievčatom cez net. Ja sa chcem stretnuť s nou. Ona povedala že tiež sa chce velmi stretnuť so mnou.Aj ma presviedča aby som ju do toho dotiahol. Ale stale ju neičo brzdi. Ma z toho velke stresy. Čo mam robiť aby sme sa stretli a nebolo t
Keď si spolu už dlhšie píšete - tak o sebe asi aj niečo viete - tak to stretnutie dopadne určite dobre - možno keď nie ste najvýrečnejší tak zozačiatku to pôjde trocha pomaly - ale po čase sa určite rozkecáte a bude to v pohode
No neviem ti poradiť ako nestresovať - keď ja stresujem pomaly ešte aj z toho keď mám ísť na záchod
Ako nestresovať? Píšte si o niečom haluznom,zábavnom,píšte si kraviny,a potom sa o tom môžte aj baviť,a bude to uvolnenejšie. A nebavte sa akoby ste boli uplne neznamy,ako by ste sa nepoznali,lebo predsa si len píšete. A aku dobu si už píšete?
chodte spolu na neaku akciu ty zober kamaratou ona kamosku a vybavnee neaky kamarát má určite chatku alebo klubovnu alebo volny byt nie?? ked sa otukate mozete sa odpojit ...OVERENE
no stres asi bude tak či tak...(mne sa pri poslednom náhodnom birdz stretnutí triasli ruky ako trinásťročnej školáčke z "veľkáča" z vedľajšej triedy, no proste trapas)...ale bolo by asi dobré, keby ste to nejak rozbehli, pokračovali v téme, ktorú ste už načali na nete a ďalej to už pôjde...a keď nie, spoľahlivé je nadávať na školu, ohovárať slovenskú televíziu a vychvaľovať Simpsonovcov.
stres hod za hlavu a je to OK aj ked ja vlesnte uz nepodporujem take stretavanie najlepsie je niekoho spoznat v realnom zivote aj ked kto vie ci nezmenim nazor s prichadzajucou prilezitostou
podla mna je dobre miesto na stretnutie niekde kde je tak priemerne 10 ludi, napriklad nie na nejakej frekventovaniej ulici, kde ta nemusi najst, respektive sa ti stratit, ale ani nie nikde, kde by stala sama, lebo sa moze bat, ze sa jej nieco stane... takze tam kde bude cca 10 ludi ju rychlo najdes a ona bude moct kricat keby si bol uchyl ... to len aby sa nebala... a etse by to miesto malo byt niekde blizko pri jej bydlisku, nech nema vela casu pocas chodze si rozmysliet ci tam pojde
ostatne by malo ist hladko, najtahsie je to stretnut sa...
Z vlastnej skúsenosti ti poradím , že si z toho nerob takú vedu, alebo ona a pôjde to ľahšie Nemyslite na to ,že "čo sa stane ak..." lebo to je kameň úrazu, teda aspoň u mňa ale tak ono sa to ľahko vyslovuje ale ťažšie koná ale keď to dokážete tak uvidíš že stresy zmiznú a bude to lepšie
ja som mala najväčšie motýle v žalúdku, keď som sa mala stretnúť a @jogurtovakultura . ale to lebo to bolo poprvýkrát. potom som mala trochu, keď som šla za @neway , ale to preto, lebo som šla cez celé Slovensko a plánovala som tam spať, takže to bola trochu neistota. a potom už som bola vždy v pohode.
no ja ti moc asi neporadim, kedze som strasne introvertny typ a osvedcilo sa mi najviac s nikym cez net sa nestretavat proste ja z toho mam stres vzdy a je jedno o co pri tom ide, kolki sa stretavame atd. Vravim, najlepsie je sa nestretavat. Aspon teda u mna.
@az stretnite sa na nejakom verejnom mieste! napríklad pred konkrétnym fast foodom v nejakom obchodom centre, napr. v Auparku, keď tam bude veeeeľa ľudí, alebo na najfrekventovanejšej ulici v centre mesta, nech tam je veľa ľudí - to by malo pomôcť v odvahe.
Vezmi ju niekde,kde sa jej to bude pacit,nie velmi hlucne miesto,dajte si jedlo a hlavne s nou veeela kecaj,ked budete mat o com a bude to spontanne,bude sa ta holka bavit,tak urcite z nej opadne stres
bude to v pohode, hlavne neber ziadneho kamarata ani ona nech neberie kamaratku, ani vy sa pomaly nepoznate az tak dobre, na co tam tahat dalsich dvoch uplne inych ludi? a ked ju chces k tomu dako dotlacit, aby nestresovala tolko, tak ju musis presviedcat jednoducho stale, ze nema sa coho bat, ze vam bude dobre a blablabla a mozes pouzit aj take to: ty ma nemas rada teda, ked sa so mnou ani stretnut nechces a mas dajak ju presvedc, nechapem coho sa tak boji, ako chapem stres je stres, ale tak zivot je vzruso, stretnite sa, bude sranda a ak nebude, tak sa uz stretnut nemusite predsa..hlavne nezabudni potom napisat ako to dopadlo..som strasne zvedava
ja osobne som sa este s nikym z netu nestretla...len s niekym s kym som niekde stravila napr. tyzden (tabor a pod.) a chceli sme s ao5 vidiet dohodli sme sa kde sa stretneme a sadli sme si niekam na cokoladu a pod. a ak si kreativny tak urcite bude o com kecat
a suhlasim s @pawlo pisete si nejaku dobu predsa (aku?? ) tak o sebe na 125% aj nieco viete..vyuzi to hovor o tom co ma rada a aj ked zacnes hovorit o niecom co ste si pisali nazivo je to predsa zase ine tak ziadne stresy bude to dobre..uvolnene aj ked si viem predstavit akoby som ja stresovala ale drzim labky
@Lucy92 - tak s tým pokojne začni - je to fakt zvláštne počuť/vidieť človeka - ktorého stále len ,,čítaš,, a nevieš si predstaviť napr. aký má hlas a podobne
@pawlo v kazdom pripade som stale opatrna..parkrat som mala moznost sa s niekym stretnut..ale nevyuzila som tu prilezitost...bud mi do toho nieco prislo ale som jednoducho nechcela ale raz...to urcite vyuzijem..
ja som to riesil asi takto: proste chodim na facebook ne a ked si s nejakou babou pisem nejake tie komentare..tak si pozriem aj spolocnych kamaratou... najlepsie by bolo keby ten spolocny priatel poznal mna s ktorym chodievam do mesta ale aj ju iba ako kamaratku zo sidliska napriklad.. proste chcem povedat ak si s nou pisem o niecom.... tak bocne napisem kamosovi napriklad vo stvrtok ze v piatok bude akcia..zorganizujem chatu abo daco take.. pozvem ju, a ak povie ze nevie este tak vymenujem ludi ktori tam budu najlepsie toho koho pozna.. ver tomu ze tazko povie nie pretoze vie ze sa bude bavit a mas vyhrate.. ALKOHOL uvolnuje a nadviazat debatu nebude us problem....HLAVNE IBA DO NALADY pit!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
No neviem ti poradiť ako nestresovať - keď ja stresujem pomaly ešte aj z toho keď mám ísť na záchod
stresy sú vždy to vzládneete
ostatne by malo ist hladko, najtahsie je to stretnut sa...
Druhé bolo výborné
Tretie stretnutie bolo u mňa na byte a to už vôbec žiadne stresy neboli (
a suhlasim s @pawlo pisete si nejaku dobu predsa (aku?? ) tak o sebe na 125% aj nieco viete..vyuzi to hovor o tom co ma rada a aj ked zacnes hovorit o niecom co ste si pisali nazivo je to predsa zase ine tak ziadne stresy bude to dobre..uvolnene aj ked si viem predstavit akoby som ja stresovala ale drzim labky