Ak chcete na tejto stránke publikovať diskusie, hneď vám isto padne do očí prvé pravidlo doskusného fóra, kde sa vraví, že nik nesmie porušovť biblické zákony v súlade so siedmym biblickým zákonom. Avšak tým, že birdz sám toto pravidlo konkrétne publikova
1. Pri zakladaní diskusie neporušuj 10 božích prikázaní, kopírovanie biblických textov do diskusií je porušenie siedmeho božieho prikázania "Nepokradneš", lebo kopírovaním cudzieho textu porušuješ autorské práva = kradneš diela inej duše. Kradnúť sa nemá!
Je to úplná sprostosť.. nestačilo povedať "zákaz kopírovania cudzích článkov"...? Nielenže si to môže človek zle vyložiť ale ešte to aj dáva priestor na obchádzanie toho pravidla, keďže ja mám napr. toto konkrétne náboženstvo pomerne niekde Takže sa ani necítim byť viazaný nejakými "prikázaniami".
Nie že by som mal nutkanie niekoho kopírovať, nestíham zapisovať vlastné myšlienky
Ale @tomas pre budúcnosť, pamätaj na odlúčenie cirkvi od birdzu!! Stačí nám jeden nebopeklo
pre @finwaell @tomas to myslel dobre, kedze nebopeklo tu kopiroval state z Pisma a tak podobne a nic vlastne nie.. a ked pisal nieco vlastne.. tak mno hanbil som sa.. vlastne to som sa i tak..
tomas sa vsak netrafil v tom, ze kopirovanie Pisma ako takeho, nie je posudzovanie ako kradnutie cudzich textov a taxisto mnohi veriaci ktore pisu nieco do blogov, urcite nebudu urazeni ak sa ich myslienky pouziju.. avsak zalezi na kontexte a sposobe vyuzitia..
teda to pravidlo je podla mna pisane v hneve a bez dlhsieho zvazenia..
inu.. nezalezi na tom kto a kde ma ktore nabozenstvo.. ja si myslim, ze diskutovat by sa dalo i o tom..avsak na birdzi su ludia, ktori nedokazu respektovat nazor druheho a je jedno ci sa jedna o moralne hodnoty, nabozenstvo, a mnohe dalsie veci..
teda tu ide o uctu voci druhemu ako takemu.. a ta keby ze sa zachovava.. tak tie pravidla by boli uplne zbytocne..
no toho sa my asi nedozijeme.. //bojim sa ze ani keby ze zijeme večne//
@finwaell zas je to moj nazor.. ja nemozem hovorit za neho.. JE TO LEN MOJ NAZOR
Moje prispevky nie su autorizovane tymi, o ktorych v nich hovorim.
A na ktorych odkazujem.
@v3nty lebo sa mazu. obcas sa daka zjavi, ale birdz nechce byt nelegalne forum, ktore zverejnuje protizakonne linky na rapidshare na stahovanie serialov a filmov (co je protizakonne)
@finwaell povodne tam to pravidlo NEBOLO TAK ROZPÍSANÉ, ale keďže NAJČASTEJŠIE to nebolo jasné pri kopírovaní evanjelických textov, tak to bolo zvýraznené.
@bettelgeuze precitaj si prosim presne znenie autorskeho zakona 618/2003 Z.z. a uvidis v com je rozdiel, medzi nasim pravidlom, a tym co tvrdis ty o tom, ze vraj nase pravidlo porusilo predmetny zakon.
@midnight ja nic v zlom, ale na tej formulacii nic vtipne nie je.. skor ma uraza , mna ako krestana, tak ako je postavene.
no neriesim ho..lebo birdz ma mnohe pravidla a ich dodrzovanie je velmi diskutabilne.. /vlastne ani nie.. nedodrzuju sa/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tomas to trochu prehnal, rad je theatralny
aj mu to vyslo, len sa teraz budeme chytat za slovicka
1. Pri zakladaní diskusie neporušuj 10 božích prikázaní, kopírovanie biblických textov do diskusií je porušenie siedmeho božieho prikázania "Nepokradneš", lebo kopírovaním cudzieho textu porušuješ autorské práva = kradneš diela inej duše. Kradnúť sa nemá!
Je to úplná sprostosť.. nestačilo povedať "zákaz kopírovania cudzích článkov"...? Nielenže si to môže človek zle vyložiť ale ešte to aj dáva priestor na obchádzanie toho pravidla, keďže ja mám napr. toto konkrétne náboženstvo pomerne niekde Takže sa ani necítim byť viazaný nejakými "prikázaniami".
Nie že by som mal nutkanie niekoho kopírovať, nestíham zapisovať vlastné myšlienky
Ale @tomas pre budúcnosť, pamätaj na odlúčenie cirkvi od birdzu!! Stačí nám jeden nebopeklo
pre @finwaell
@tomas to myslel dobre, kedze nebopeklo tu kopiroval state z Pisma a tak podobne a nic vlastne nie.. a ked pisal nieco vlastne.. tak mno hanbil som sa.. vlastne to som sa i tak..
tomas sa vsak netrafil v tom, ze kopirovanie Pisma ako takeho, nie je posudzovanie ako kradnutie cudzich textov a taxisto mnohi veriaci ktore pisu nieco do blogov, urcite nebudu urazeni ak sa ich myslienky pouziju.. avsak zalezi na kontexte a sposobe vyuzitia..
teda to pravidlo je podla mna pisane v hneve a bez dlhsieho zvazenia..
inu.. nezalezi na tom kto a kde ma ktore nabozenstvo.. ja si myslim, ze diskutovat by sa dalo i o tom..avsak na birdzi su ludia, ktori nedokazu respektovat nazor druheho a je jedno ci sa jedna o moralne hodnoty, nabozenstvo, a mnohe dalsie veci..
teda tu ide o uctu voci druhemu ako takemu.. a ta keby ze sa zachovava.. tak tie pravidla by boli uplne zbytocne..
no toho sa my asi nedozijeme.. //bojim sa ze ani keby ze zijeme večne//
Moje prispevky nie su autorizovane tymi, o ktorych v nich hovorim.
A na ktorych odkazujem.
akože tým, že si dovolil napísať "Nepokradneš"?
...sorry, ale... to sa nedá...
ešte horšie ako blbý kresťan je blbý kresťan bez zmyslu pre humor...
no neriesim ho..lebo birdz ma mnohe pravidla a ich dodrzovanie je velmi diskutabilne.. /vlastne ani nie.. nedodrzuju sa/