Ahojte. veľmi rada by som vedela super chémiu. No v škole ju máme na katastrofálnej úrovni aj semináre. Chcela by som skúsiť aj prijímačky na medi. Lenže nikde na nete nenájdem príklady s riešeniami. Keď si chcem spoznámkovať látku na nete je na každej st
Mala som rovnaký problém. Chémiu som nenávidela a ľutovala som tych (nechapavo) ako moze z toho niekto maturovať. O 2 roky nato som z nej maturovala a hlasila sa na medinu . A skutočne som ju dobre vedela, to sa musím priznať .
Ako som sa ju naučila? Mala som doučovateľa. Ale ten doučovateľ ti nedá nič, keď ty nevieš, o čom rozpráva. Začni sa učiť od úplného základu. Nemôžeš si začať riešiť prijímačkové testy, keď ani nepoznáš pomaly prvky.
Na nete je super všetko vysvetlené.
Všetko sa dá, nikto múdry z neba nespadol
zakládom pre pochopenie chémie je nadobudnúť vlastnosť - chuť vo všetkom sa rýpať , až kým to nepochopím ! a potom keď si už mysliš , že chápeš, prihlásiť sa na fakt dobré doučko - keď v škole ti to nevedia vysvetliť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a inak na priklady.eu je vysvetlený postup každého príkladu
Ako som sa ju naučila? Mala som doučovateľa. Ale ten doučovateľ ti nedá nič, keď ty nevieš, o čom rozpráva. Začni sa učiť od úplného základu. Nemôžeš si začať riešiť prijímačkové testy, keď ani nepoznáš pomaly prvky.
Na nete je super všetko vysvetlené.
Všetko sa dá, nikto múdry z neba nespadol