Každému sadne niečo iné. Mne sa čokoľvek dobre učí, keď si to napríklad napíšem, niekto si to lepšie zapamätá z počutia, dobré je, ak každý deň prídeš do styku s tým jazykom.
no mam pred sebou nemecky text, ktory pocuvam na CD a snazim sa dovtipit sa o com to asi tak mohlo byt....no a este pocuvam serialy po nemecky-no to akoze sem tam ..
anglictinu sa ucim od malicka, najprv roznymi detskymi hrami, potom gramatika, zacal som citat rozne clanky v knihach, casopisoch, neskor aj knihy, musel som pisat rozne "eseje" v anglictine a zacal som pozeravat filmy, najskor so slovenskymi potom s anglickymi titulkami a teraz uz bez nich a rozpravam len v skole, no ochvilu budem aj v USA
nemcinu sa ucim len skole, citame clanky, "drtime" gramatiku atd..normalny sposob vyucby
a spanielcina to iste ako nemcina... a kedze spanielcina ma pekne rytmicke pesnicky, tak aj z pesniciek som pochytil nejaku tu slovnu zasobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
potom filmy serialy,
rozhovory s rodinou z Chicaga
návšteva UK ..
A inak najlepšie je všetko skombinovať dokopy
knihy sú este lepsia vec
pozerat film je úžasné
no ísť do danej krajiny je to najlepsie
ak máš na to,tak navštív krajinu
aj viem super a fr neviem -.-
nemcinu sa ucim len skole, citame clanky, "drtime" gramatiku atd..normalny sposob vyucby
a spanielcina to iste ako nemcina... a kedze spanielcina ma pekne rytmicke pesnicky, tak aj z pesniciek som pochytil nejaku tu slovnu zasobu