tak ako myslim si ze bez psychotropnych latok tazko. rad by som aspon trosku vedel o co ide. co sa budes cely den rozpravat s obamom? ak je to take dolezite tak rozhodne nie alkohol, ten by mohol byt citit alebo by si neodhadol mnozstvo atd.. odporucal by som nejaky benzodiazepin. to su lieky na ukludnenie asi to nepoznas. skus si najst na google lexaurin alebo neurol. das si to a necitis sa byt nervozny ale pritom mozog no povedzme ze ked nie na 100 percent tak na 95 urcite funguje tak ako ma. alebo klasicky diazepam, to urcite maju aj doma stary rodicia si myslim alebo vysvetli situaciu obvodnej lekarke a ona ti ho moze napisat..
meditacie a pod su kktiny. ak je to fakt strasne dolezita vec tak ti nijake meditacie ani pozitivne zmyslanie ani masaze ani iluminati nepomozu, tu tremu velku budes citit...
@sacrifice» www.jogameditacia.sk/... ... konkretne sa jedna o sahadža jogu. Ono tam si to musiš troska prestudovat, ze co to vlastne je, tu zakladnu teoriu si precitaj, su tam clanky o tom .. a potom tam mas vedene meditacie, t.j pustis si to a popri tom meditujes, jedna meditacia trva cca 15 minut ... ono to chce cas a trpezlivost ..ja to robim par mesiacov ale fakt ze citim rozdiel, som ovela kludnejsi, menej robim sestre nervy som taky uvolneni proste ani dajak nezvyknem kricat uz
Keď už sa rozpútala debata o liekoch mne benzodiazepíny nepomáhajú, som po nich ako zombie ale stále si uvedomujem vážnosť situácie a teda stále som nervózny. len sa stanem even more awkward to skorej 2 poldeci niečoho tvrdého, len pozor aby z teba nerazilo, inak by to bolo blbé a inak, ver v seba. nezáleží či ide o interview do školy alebo do zamestnania, alebo do niečoho iného,ak ťa neprijímu, tak je to ich škoda, lebo prídu o super človeka. ty máš vždy šancu ísť inde, ale oni už nenájdu človeka ako ty, to si musíš uvedomiť
@sqash vďaka! naozaj povzbudzujúce! (wtf,toto forum jedivné, vsetci odpvoedaju k veci a este sa najde niekto ako ty, čo dáva fakt pozitívny impulz! máš u mňa bezvýznamné + )
@dooominika ved na teba myslím all day, all night, na to už ani nemyslím, že na teba myslím
len s tým lexaurinom a podobne opatrne, ak tvoj organizmus na to nie je na takéto látky zvyknutý, tak ťa to celkom môže odjebať na parádny ničím nerušený 7-8 hodinový spánok
To nemyslíte vážne s tými liekmi... Čo ak mu (keďže nie je zvyknutý) to zaberie inak, ako očakáva a vďaka tomu poserie celý pohovor? Sa zamyslite skôr, ako sem niečo také píšete...
@sacrifice dám ti radu na ktorej sa tu asi väčšina ľudi zasmeje, ale to len preto, že o tom nič nevedia... Reč tela ovplyvňuje výrazne aj teba samého a preto si pred pohovorom na 15-20 minút:
- sadni do nejakej z polôh I'm a boss, ruky naširoko alebo za hlavou (nie preložené na hrudi ako keby si niekoho hrešil, to je uzavretá pozícia) , nohy preložené alebo naširoko, napr.:
- skús sa usmievať (nie škeriť, usmievať), prípadne použi toto:
- na pohovore ostaň v nejakej neutrálnej polohe, napr:
PS: ak niekoho zaujíma, prečo a ako to funguje, napíšte mi, môžem skúsiť pohľadať či je niečo z toho online...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@useless vdaka, že ma nazývaš inteligentým
ludia, ja som myslel, že mi niekto poradí, či existuje nejake dychove cvicenie, alebo nejaky cajik ukludnujuci..alebo..hocico!
lebo je to nepodstatné
@dooominika ved na teba myslím all day, all night, na to už ani nemyslím, že na teba myslím
@sacrifice dám ti radu na ktorej sa tu asi väčšina ľudi zasmeje, ale to len preto, že o tom nič nevedia... Reč tela ovplyvňuje výrazne aj teba samého a preto si pred pohovorom na 15-20 minút:
- sadni do nejakej z polôh I'm a boss, ruky naširoko alebo za hlavou (nie preložené na hrudi ako keby si niekoho hrešil, to je uzavretá pozícia) , nohy preložené alebo naširoko, napr.:
- skús sa usmievať (nie škeriť, usmievať), prípadne použi toto:
- na pohovore ostaň v nejakej neutrálnej polohe, napr:
PS: ak niekoho zaujíma, prečo a ako to funguje, napíšte mi, môžem skúsiť pohľadať či je niečo z toho online...
Oznamkuj svoj stres od 0-10
Spoj dlane (jedno ci mas spojene prsty alebo nie)
Sustred sa na stres ktory chces zo seba dostat
10 sekund rychlo a hlboko dychaj branicou("bruchom") ustami vdychuj a vydychuj ak sa ti kruti hlava tak zniz intenzitu.
Mysli pri tom na nieco pre teba pozitivne.
Vykonanie metody trva 11sec takze to kludne vyuzijes aj pri interview..