vzdy mam pri sebe pero a papier a mnohe z veci co tu mam teraz vznikli "na kolene" ked som siel mestom ci cestoval ci len tak doma sedel mal dlhsiu chvilu a neico ma kopli..
na druhej strane na nete travim vela casu a ked ma nieco oslovi proste otvorim blog a pisem priamo don..
presne urcit to neviem.. ono z papiera to este prepisujem a tym to scasti este doupravujem a do blogu to dam ulozim a potom tak 3krat editujem
ale teda... "farebnu" a vsetky jej casti som zatial vzdy napisal na papier a nasledne prepisoval a doupravoval tak ako ich tu mam..
///co mi pripomina ze som vas uz davno "nepotesil" dalsou castou///
Akože... je fajn keď to mám v pc, vyzerá to prehľadnejšie, ľahšie sa to opravuje a asi to aj ide rýchlejšie, ale najlepšie sa mi píše na miestach, kde počítač k dispozícií nemám... A tak nejako som zvyknutá na ten papier...
A navyše je niekedy naozaj fajn, vidieť ako mi behali myšlienky a čo som kedy zoškrtala a podobne... Ale nesmiem škrtať priveľa
Tak ja by som so svojim skrabopisom asi dlho nevydrzala pisat rucne Viem sice pisat aj pekne (sice to je vraj u mna este menej citatelne), ale to mi trva strasne pomaly a kym by som to napisala, tak aj zabudnem na vsetko co som chcela napisat dalej.
aby som bola uprímna vždy nejak inak... keď to napíšem na papier a prepisujem na blog pozmením pár vecí, čo sa hodí, pretože je to potom aj dlhšie. ale keď to ťukám do klávesnice rovno na blog je to aspoň originál to, čo ma práve napadlo.. v poslednej dobe keď píšem tak rovno na blog..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
vzdy mam pri sebe pero a papier a mnohe z veci co tu mam teraz vznikli "na kolene" ked som siel mestom ci cestoval ci len tak doma sedel mal dlhsiu chvilu a neico ma kopli..
na druhej strane na nete travim vela casu a ked ma nieco oslovi proste otvorim blog a pisem priamo don..
presne urcit to neviem.. ono z papiera to este prepisujem a tym to scasti este doupravujem a do blogu to dam ulozim a potom tak 3krat editujem
ale teda... "farebnu" a vsetky jej casti som zatial vzdy napisal na papier a nasledne prepisoval a doupravoval tak ako ich tu mam..
///co mi pripomina ze som vas uz davno "nepotesil" dalsou castou///
ja som si na to už zvykla po istom čase a je to pre mňa lepšie
keď vidím tie škrtanice a sieť mojich myšlienok
ale zas, pri ručnom písaní ma rozpytľuje menej vecí
A navyše je niekedy naozaj fajn, vidieť ako mi behali myšlienky a čo som kedy zoškrtala a podobne... Ale nesmiem škrtať priveľa