spat do pol 4 obeda, potom sa najest a celu noc sa ucit sam v izbe..so sustredenim nemam problem, pretoze si citam ucivo nahlas a stale si to dookola opakujem
ja si všetky materiály vždy vytlačím a zvýrazním fixkou..... ak nemáš tlačiareň a si na intráku, využi nejakú grafickú firmu napríklad aj cez internet » www.hvprint.sk/produkty...
Možno to vyznie trochu divne ale mne sa najlepšie učí večer tak okolo desiatej, teda vtedy mi to trvá najkratšie na zapamätanie si nejakej látky a ešte pri učení musím chodiť....
sadnem si na rit a ucim sa. Jedine co by nemalo u mna byt je uplne ticho, proste v pozadi nejaka hudba alebo hlasy ale tak aby som nemohol rozumiet o co ide
Po sediačky, jedno svetlo na knižky (knihy), skôr večer a v noci, z písaného textu, na skúšku s podčiarkovaním, poprípade vypisovaním dôležitých vecí, v absolutnom tichu s poloplným žalúdkom, prázdnym močovým mechúrom , v príjemnom a upratanom prostredí, pod svetlom s kontinuálným spektrom...(nie žiarivky), v indiferentnej teplote a v ideálnych fyziologických pomeroch.
tiež som vymýšľal všelijaké ,,zlepšováky,, učenia, nakoniec sa mi však osvedčilo sadnúť na riť a učiť sa a po kazdej hodke si spraviť pauzu a potom sa zase učiť ale čo by som ti možno doporučil tak skús zistiť počas dňa, kedy ti to myslí najlepšie a vtedy to vychytaj a uč sa a ak nemáš nejakú brutálnu školu a môžeš si dopriať veľa spánku tak si dopraj, najlepšie na sústredenie je byť vyspatý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a keď tak veľa priameho svetla a ticho a zásoby čaju a zásoby aspoň pistácii. keď sa učím stále musím čosi chrúmať.