zhodnotim to takto... je originalny ale to je tak vsetko... je to sutaz o speve a su tam daleko lepsi spevaci ako on (moj tip na vitaza je momentalne Peto Sevcik)
cisty fetos a zenske su tam same kurvicky co na pokeci ponukali sex za prachy google vam najde ich stare webky kde to maju popisane ze za FO (financne ohodnotenie) poskytnu aj hesla a tak dost dobre na smiech
@maco011 Superstar už dávno neni o speve, ale o tom kto vie akotak spievať a hodí sa do showbiznisu.. teda aspoň tak to vidím posledné dve súrie a Rytmus mi to jeho komentármi len potvrdzuje..
no jeho by bola škoda dať do showbiznisu, držim mu palce aby bol nekomerčný, originálny a kvalitný umelec s reggae v duši
@stenatko to vystihla. Najkôr to bol jeden, potom druhý, tretí a teraz je to on.
Áno, dobre sa na neho pozerá, robí fajn šou, je milý, zlatý a tak ďalej, bolo by fajn keby postúpil, lebo je to s ním tam také iné, ale všetci dobre vieme, že sú tam oveľa lepší speváci, presne ako to Habera povedal.
A hej, keď ide spievťa, tak robím *ííííííííííííííí* a teším sa, ale nie som z neho paf ako niektoré 13,14,15ky.
Raz to bolo zaujímavé, druhý raz to bola sranda. Ale dosť. Nech začne spievať, alebo nech ide domov. Má hroznú angličtinu a okrem, ehm, akože-reggae ešte poriadny spev nepredviedol.
najprv mi vysvetli čo to je ÚŽASTNÝ lebo ja také slovo nepoznám. ale inak byť na mne tak väčšina "spevákov" čo tam je tam ani nemá čo robiť. tak asi tak
Podľa mňa je perfektný. Spieva úplne inak ako ostatný keď spieva proste sa musím smiať alebo aspoň usmievať. Má to strašne pozitívnu energiu. Spieva to podľa seba a pre radosť a je to cítiť. Že nieje dokonalý? A kto je? Inak koľko úžasných, svetových spevákov sme už v superstar videli? A čo z nich? Nič.
jako je pekny ani mi navdí...ale naj je jak si z neho furt robia piču. pali že no ty máš rád rastlinky...a že čovby robil s vyhrou.... no šol na jamajku a kupil si študio...a tina žr no to je 5 litorv...a čo ostatne...on ticho...a tina že ja viem a furt volačo chudačik, šak furt je nacahany jak prasa a oni ho otravuju pičovinami....inak mááám rada superstar a stale ju pozeravam zo zaznamu!!! ale dievčiny sa mi lubia vjac.
Podla mna je super....o šou sa vie postarať..aaa..spev je tiež super...a najviac čo sa mi na nom najviac pači je jeho styl (obliekania)a spev....ale ten spev som už spomenula ...však??? heh
čo sa týka šepsa podla mňa je ten chalan dobrý, vela luďom vadí že je extravagantný ale je to otom uznávam že zostal sám sebou a spieva tak ako je jemu príznačné stále si drží svoj štýl a nehrá sa na niekokoho a ani sa ponikom neopičí taký by sme maly byt všetci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
aaa moc ma to nebaví tento rok
henten čo to reggae spíva je zaujímavy typek o tom potom
no ale ked nezobrali nejakeho metalistu lebo chceli pop tak čo tam robí reggae? a neviem zas nejaký super spvák to neni podla mňa
Lacho tam tiež nemal čo robiť a bol až vo finále. Toto nie je o speve ale o sympatiách...
no jeho by bola škoda dať do showbiznisu, držim mu palce aby bol nekomerčný, originálny a kvalitný umelec s reggae v duši
Áno, dobre sa na neho pozerá, robí fajn šou, je milý, zlatý a tak ďalej, bolo by fajn keby postúpil, lebo je to s ním tam také iné, ale všetci dobre vieme, že sú tam oveľa lepší speváci, presne ako to Habera povedal.
A hej, keď ide spievťa, tak robím *ííííííííííííííí* a teším sa, ale nie som z neho paf ako niektoré 13,14,15ky.
Ale ináč, aspoň to tam oživuje, samozrejme, spevákov je tam veľa lepších, ale tak treba aj trochu srandy.
Z dievčat maximálne Gabriela a Alexandra
Hawk!
proste, vypadnú kôli nemu aj lepší speváci, lebo síce nevie nejako extra spievať, ale takú show ako on neurobí nikto, takže tak no
mfp že nevie spievať, je to týpek a hlas mu pošlem, aj keby bol najhorší
slovenské dievčatá by som povyhadozvala všetky, nemajú na to, češky sú silnejšie