Tu je obrázok stránky zatial » postimg.org/image/etb5vzmr7... , aký je prvý dojem? Čo by ste zmenili na vzhlade?
Je to stránka na nahraťie súborov a kukanie filmov online
O čom je ta stranka ? Lebo ten obrazok mi obsolutne nic nepovedal o tej stranke. Hlavička je zbitočne velka na to že tam dokopi nič neni, a to logo ten lev je tam uplne zbytočny. Farebnosť je dosť zle zvolena. Celkovo hodnotím ako niečo zle mozno v 90. rokoch by to bolo ok
omg, taketo dizajny boli v mode tak v roku 2007.. oble rohy? wtf, kde sme. trosku sa popozeraj po internete kolko stranok dnes pouziva oble rohy, to je hrozne out.
+ farebnost zla, vlastne.. nechcem byt zly, ale nenapadne ma ani jedna vec ktora by na tom dizajne nebola zla.
Som lepšiu zbúchala na troch hodinách informatiky
proste vôbec sa mi to nepáči nič by som si tam nepustila.
Lev a dajaká reťaz a do toho písmo arial či ktoré to je? O__o no dovi dopo
Este tie oble rohy by som no zniesol. Ten coypright v pozadi to čo je ? tie 2 rámiky to čo je ? tá anketa to je vtip ? tam na kraji neviem si tam predstaviť reklamu už teraz je to hrozné s tým rámikom modrým . ten nápis gold lion si tam mal dať ešte aspon 20 krat nech vieme že je to gold lion a nie zebra . pozadie pod tým nadpisom novinky úplne od veci ale to že tie farby sú trošku mimo ti tu už písali. za mna by to bolo 1/10 za snahu aj ked asi si tomu vela nedal .
- chcelo by to štýlovejšie pozadie (nejaký obrázok, alebo tak)
- farbu webu by som volil svetlejšiu na oživenie
- Header stránky roztiahol na 100% šírky stránky alebo by som volil png formát s priehľadným pozadím
@ondrejko0102 - tá stránka vyzerá ako BETA verzia, ale niekde sa začať musí. Každý sa učí na svojich chybách.
@mnichovcan Pokiaľ by tam uverejnil filmy ktoré sú žiadané a inde nie sú. (napr. Colette a pod.), tak by stránka mala svoje využitie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
+ farebnost zla, vlastne.. nechcem byt zly, ale nenapadne ma ani jedna vec ktora by na tom dizajne nebola zla.
proste vôbec sa mi to nepáči nič by som si tam nepustila.
Lev a dajaká reťaz a do toho písmo arial či ktoré to je? O__o no dovi dopo
Sam mam stranku, takto vyzerala BETA
Ale to nevadiiii...
To spravíš
:letim: :letim: :letim:
- farbu webu by som volil svetlejšiu na oživenie
- Header stránky roztiahol na 100% šírky stránky alebo by som volil png formát s priehľadným pozadím
@ondrejko0102 - tá stránka vyzerá ako BETA verzia, ale niekde sa začať musí. Každý sa učí na svojich chybách.
@mnichovcan Pokiaľ by tam uverejnil filmy ktoré sú žiadané a inde nie sú. (napr. Colette a pod.), tak by stránka mala svoje využitie