Ako sa vám po včerajšku pozdáva nová spevácka šou "Hlas Česko Slovenska" a ktorý z koučov sa vám pozdáva najviac?A keby ste si m
Včera začala nová spevácka šou s veľkým potenciálom a veľkou šancou pre začínajúcich spevákov.Mňa to veľmi zaujalo a keby bolo na mne a mala by som možnosť výberu,tak by som si určite zvolila Michala Davida.Otázka je možno prečo práve jeho.Michala Davida
nepozerám to, ale keď robia všetky súťaže Československé, tak prečo nie sú aj súťaže Rakúsko-Uhorsko hľadá Superstar, Veľká Morava má talent alebo Miss Poľsko-litovského veľkokniežactva?
hovoria síce, že je to niečo, čo tu ešte nebolo.. ale tí "speváci" podľa mňa neskončia inak ako tí zo superstar alebo z talentu a tak.. čiže.. teraz poriadne o nich nikto nič nevie..
ako len jedna cast zatial bola takneviem to posudit mna to tiez celkom zaujalo len mi to pride ako the x factor take tak no.. ale neviem co tam robi rytmus lebo on sa mi zdá ze sa tak v hudbe moc nevyzna..:/ ved bolo vidno zeekd stikla to tlacitko dara on hned nato tiez..
je to trapas proste americká verzia bola oveľa lepšia.
keď som počula slovo "kouči" som sa tak z chuti zasmiala,lebo to je hrozné
bože nech dajú tomu normálne slovenský názov,ale inak je to celkom sranda,najviac sa smejem na rytmusovi,ked on povie,co moze on ponuknut a hned na to mu do toho nieco povie Michal David
Btw speváci z talentu/ superstar neskončili so spevom , my o nich nič nevieme, lebo sledujeme len mainstream , ale po baroch , benefíciach sú rozlezení skoro všetci a zarábajú peniaze, ktorými by málokto pohrdol aj tak.
a inak akurát to pozerám a tí kokoti, čo si najviac myslia a robia sa, že "mňa už veľa ľudí pozná, ale bude ešte viac", tak tí sú úplne najhorší a najnudnejší a nepostúpili ako fakt, polku pretáčam, čo sa cítim trápne za nich
rytmus s darou by mali ísť šukať domov a namiesto nich tam treba dať ozajstných spevákov alebo ľudí čo s do toho vyznajú ale na srdci ma hreje že v porote nieje jožo ráž
Zase nechápem prečo je tam Rytmus :/ pozerala som to len zbežne,lebo som dala prednosť Coco Chanel na prime..ale pozerať to pravidelne určite nebudem..
Myslim si, ze je to skoro to iste ako superstar len s malymi zmenami. Vobec nechapem, ako moze byt Rytmus v porote. V hudbe sa nevyzna a to ako sa vyjadruje je otrasne.
podľa mňa daľšia blbá súťaž o ktorej sa bude celé týždne hovoriť a ked skončí nikto si na to nespomenie a ani na tých čo tam účinkovali zloženie poroty mi tiež nie je sympatické, neviem prečo by som to mala pozerať
tak zase Michal David je super aj Pepa Vojtek a o vraj jednotke v nasom soubiznise sa ani nevyjadrujem kedze spievat nevie a Dara Rolinc je dobra,len si myslim ze tam bola dotlacena svojim priatelom ...
a keby si mám vybrať, ku komu idem..tak..hm...závisí, ako by som to brala...keby to beriem z hľadiska, čo najviac z toho vyťažiť, tak asi by som šla k Rytmusovi (a to ho nemusím!) ..alebo k Michalovi Davidovi... nvm.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
keď som počula slovo "kouči" som sa tak z chuti zasmiala,lebo to je hrozné
bože nech dajú tomu normálne slovenský názov,ale inak je to celkom sranda,najviac sa smejem na rytmusovi,ked on povie,co moze on ponuknut a hned na to mu do toho nieco povie Michal David
Akurát nie su v prvej línii.
» medialne.etrend.sk/televizia-clank...
Ale prekvapilo ma že tí ľudia naozaj dobre spievajú,myslela som že všetci dobrí speváci sa natrepali do Super stár
no ale úprimne, keby tam nebol, tak sa ani neobťažujem to zapnúť.
a keby si mám vybrať, ku komu idem..tak..hm...závisí, ako by som to brala...keby to beriem z hľadiska, čo najviac z toho vyťažiť, tak asi by som šla k Rytmusovi (a to ho nemusím!) ..alebo k Michalovi Davidovi... nvm.