@fxx nejak mi nedochádza,čo je na tom také smiešne, že bola potreba použiť až tolko tych smajlikov..
ty si myslíš, že ľudia sú šťastní, že prišli o prácu? že druhý deň nájdu hned novú? že tá im padne len tak z neba? nemyslim si, že vela ludi to považuje za šťastie, ked stratia pracu..
rata sa aj brigada?? myslim ze ta mi dala dost. vyberove konanie bolo na styl: tu mas pero, predaj mi ho. ... jednalo sa o poziciu predajcu. no a polroka po tom co som tam skoncila ako brigadnik, som dostala ponuku aby som tam robila na trvalo, ale odmietla som takze tak ...
Ja brigádujem. Kosím, venčím psov, upratujem. Iba u nás v dedine aj s kamoškou. Napísali sme pár ponúk na výpomoc a volali nám každú sekundu Pár krát sme pomáhali v obchode a to ja mám 13 a ona 12
Privyrobiť - začalo to tým, že mi jedna kamarátka navrhla, či by som jej niekedy nepostrážila syna. Potom mi stráženie dcéry navrhla druhá + minulý týždeň som jej upratala celý byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
sem-tam sa mi podarí trochu privyrobiť nejakou jednorázovkou v TV alebo tak....a to mi väčšinou dohodia kamoši a známi
predtým leto podobne ako @7
a cez rok mi zase spolubývajúca povedala, že k nim do divadla hľadajú ľudí, tak som šla na pohovor a vzali ma
jebne ma
teda kusy tela.
teda vlasy, chápeš... dlhé, husté, rovné a blond, luxusný predajný artikel
ty si myslíš, že ľudia sú šťastní, že prišli o prácu? že druhý deň nájdu hned novú? že tá im padne len tak z neba? nemyslim si, že vela ludi to považuje za šťastie, ked stratia pracu..
2) ak máš rozum, no prob
3) ak máš snahu tiež no prob
??) úrad práce