som rozmyslal ze naco mam pracovat 30rokov alebo kolko ked aj tak zomriem,vlastne je to premrhany cas na zemi, a tolko supis veci je co sa da robit namiesto zamestanania alebo skoly ,nie?
M1k3: ciastocne ja nie ze nikdy nezomriem, ale kym sa to stane uplynie este kopec rokov. zatial si nepripustam ze raz zomriem, utesujem sa obcas ze kym zostarnem vymysli sa nieco aspon na spomalenie staroby a vyznamne sa pokroci vo vyvine liekoch na rakovinu, leukemiu a pod. aby som (v pripade ze sa nieco pritrafi) zila este veeeelmi dlho viem ze je to detinske a mozno hlupe, ale zatial ma to drzi
Výborne. Nemám s tým žiaden problém. Ja nemám strach zo smrti. Keď zomriem, mňa ako veriaceho človeka čaká s veľkou pravdepodobnosťou život v nebi, tak prečo by som sa mal báť smrti? Teším sa na smrť. Smrťou nič nekončí, ale začína večný život v nebi.
riadim sa heslom Live for nothing, die for something. a raz musim umriet, toho sa nebojim, aspon ma uz nebudu rozculovat ti idioti v mojom okoli zivot je prikratky zaoberat sa smrtou
Mne by ani nevadilo, že zomriem, ale neviem si predstaviť, že prestanem dýchať..šak to musí byť hrozné..to ako keby ma niekto vypol..to nebudem ani vedieť, že som mŕtvy..no tá smrť je dosť na kkt..!!
Azizi - a na co potrebujes byt zmierena so smrtou? Su dve moznosti, bud je smrt len prechod z jednej formy zivota do druhej, ci uz ide o reinkarnaciu alebo vecny zivot, alebo sa smrtou vsetko skonci, aj tvoje myslienky a tebe to moze byt uplne jedno, lebo uz na nic nebudes mysliet...
Lucates: Ale ja nechcem na nic nemysliet. Ja nechcem prist o svoje myslienky a o svoj zivot. Vobec si to neviem predstavit... A v reinkarnaciu bohuzial moc neverim.
Azizi - no, ja ta ubezpecujem, ze o svoje myslienky neprides, bohuzial ti to neviem dokazat, ale vychadzam z vypovedi xxx ludi, ktori zazili klinicku smrt, dobra kniha na to je Zivot po zivote od Raymonda A. Moodyho, ktory sa venoval tejto problematike a zozbieral a porovnaval vypovede ludi co zazili klinicku smrt...ale ako vravim, presvedcit ta nemam ako, aj ked ja som na 1000000% presvedceny, ze smrtou sa nic nekonci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
inak ja s tym pocitom jaksi nezijem ja serem na neho a on mna a je nam fajn
som s tym ok.