Niekedy dávno som hral takú hru, kde som len musel utekať pomocou pohybu myšky pred takými kockami, čo sa pohybovali v nejakom kockatom priestore. Blbý opis ale možno niekto vie o čom rozprávam ... proste to bolo na čas ... kto dlhšie vydrží vyhýbať sa
ja hladam hru kde si musel pomocou pomocok co ti dali v kazdom levely ine postavat proste level aby gulicka{alebo nejaka picovina} sa po nich poodrazala do diery abo kosa
Aj ja hľadám hru kde si si ľahol do vane s muchou ktorú si mal pripravenú.Napustil si si vodu tak aby ti kokotisko trcalo von z vody cca 0,5 cm s obnazenym zaludom.Muche si následne odtrhol krídla a položil muchu na holý zalud.Keď že mucha nemohla odletieť a kolo seba mala vodu,tak ti po ňom len tak pobehovala čím ťa donútila ejakulovat...Vyhral ten ktorého ejakulat dosiahol strop/plafon kúpeľne.
@ismajel neee ta lopticka proste niekde sa spawnla a ty si musle poskladat level tak aby padla do ineho miesta, s loptou si nerobil nic, neovladal ju. iba si postavil level nech sa poodraza
@jeko nie nie tamto bola taká úplne jednoduchá hra ... taká ktorej zdrojový kód by napísal hocikto Malička obrazovka v ktorej sa pohybovali nejaké objekty a ty si sa im musel vyhýbať a tie sa stále zrýchľovali ... takže to bolo čoraz ťažšie ... a ty si musel proste čo najdlhšie vydržať vyhýbať sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale ten typ
» www.myabandonware.com/game/bumpys-arc...
toto ?