Chcem vytvoriť fórum v ktorom sa budeme navzájom pýtať na názvy pesničiek keď ich nevieme. Začnem hneď ja. Nevie mi niekto povedať ako sa volá pesnička v reklame na Orange 3G? Viete tam kde sa chlapík prechádza po ulici a nikto tam nieje...
Veľmi veľmi pekne ďakujem. Už niekoľko týždňov sa to pýtam na rôznych odborných fórach a nikto mi nevedel odpovedať. A prišiel som na Birdz, ihneď som dostal odpoveď a už som si ju aj stiahol. Ešte raz diky.
Toto forum je skvela myslienka, lenze ja som v UK a tu sa platne vydavaju v predstihu a v Radio 1 sa tiez hravaju v predstihu...takze ked sa opytam, ze ci to nepoznate, tak to urcite nebudete poznat...len taka skusobna otazka: Poznate "Roll Deep - Shake A Leg"?
to duvilax2 cauuuu, ty si vsade....sa bojim otvorit chladnicku, aby si z nej nevyskocila... a neviete, ako sa vola taka pesnicka, spieva to chlap a taka zenska tam robi vokaly...ze: I miss you so....a tak dokola...
Lia, je to Fort Minor a tá pesnička sa volá Where´d you go teda myslím, že myslíš tú. Inak ja ju mám a úlne ju zbožňujem, tak ak máš icq môžem poslať. pa-pa
ok dik a este potrebujem ta pesnicka z reklamy na coca colu ze: "naco sa chcete zapisat?" a taka francuzka pesnicka ide oni sa tam bozkavaju a potom povie ze "a plus tard!"...neviete?
caute potrboval by som nazov jednej pesnicky je to rap alebo co a bezi to v jednej uputavke na markize ako podmaz na Junovu ponuku je tam Lara Croft 2, italian job a dalsie.Diky
Ahojte, no ja som ohladom tej piesne z coca-cola light pisala na ich web a povedali, ze to nieje piesen ale len kratky shot specialne pre tu reklamu...neda sa nikde najst. Mimochodom takto je to aj s Fernet Stock Citrus a mam dost velku zasobu piesni z reklamy takze vam rada poradim
a nepozna tu nahodou niekto tu skladbu co je v reklame na sony, kde pustia z kopca skakalky? milujem tu reklamu vratane pesnicky, tak nadherne, jednoducho a efektne urobene!
Ale aj mna nieco trapi...ten kto videl raftakov a vyzna sa trocha v tej hudbe alebo ma cd so soundtrackmi by mi mohol poradit ze ako sa volala piesen ked tam vecer sedeli na tych lodkach..je to taky sladacik, asi od cechov, ale po anglicky... dik moc za kazdy tip
ja by som rada vedela co je to za pesnicku co je v reklame na Orange - 80% hovorov ostava v sieti Orange, co sa ti parasutisti vo vzduchu pochytaju za ruky do tvaru cisla 80. Prooosim pomozte mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ta pesnicka z reklamy na vineu je od skupiny Slots a vola sa Minea...su to cesi a velmi tazko sa ta skladba hlada ja som si stiahol iba taku kratku ukazku na ich stranke- www.theslots.cz
PROSIIIIIIIIIIIIIM NEPOZNATE ALEBO NEMATE NIEKTO PESNICKU Z REKLAMY NA T-MOBILE S TOU OBROVSKOU NAFUKOVACKOU???? PROSIM NAPISTE MI NAZOV...TA Z REKLAMY NA VINEU SA VOLA MINEA A SPIEVA JU THE SLOTS
tu pesnicku od The slots co je v reklame na vineu mi nenaslo v mojom programe... a na tej stranke sa to neda stiahnut ze?...nema ju nahodou niekto v compe celu? bol by niekto taky dobry a poslal mi ju? dala by som vam svoje ICQ pls
Pralinka3333 a Myr3c: Pesnicku z reklamy na Doveru aj Born to be wild mam, mozem Vam ich poslat cez icq alebo navstivte moju stranku edithka.wsn.cz a tam ju mam v sekcii Free download, songy z reklam.
Nevie tu niekto ako sa volá pesnička v Orange na rýchly internet? Tá kde ten chlapík uteká na svadbu. Niekedy dávno som ju mal, ale teraz si neviem spomenúť ako sa volá.
Prosim vas ako sa vola ta pesnicka z reklamy na cesky T-mobile...(...proste vedle, proste spolu, proste usmev, proste blíž) ak je to tu uz niekde napisane nevsimla som si, ale napiste mi to znova prosim....je fakt good
neviete pls ako sa vola pesnicka co je v nej pouzity motiv z piesne agnus dei? je to taka starsia tanecna a v klipe rastol tusim strom a okolo sa menila krajina. kusok z toho motivu z agnus dei som dal sem
Mid - pesnicka z reklamy na Doveru: Mitge Ure - Breathe. Neviete niekto ako sa vola pesnicka z reklamy na tycinku Snickers? s takym bagrom na stavenisku
neviete nahodou ako sa vola pesnicka asi z reklamy na T-mobile...ide tam taky chlapik pred ktorym sa odstupi stena, rozpoli sa pred nim autobus,rozostupi sa pred nim voda...ak viete please pistee...dakujeeem
nevie nahodou prosim vas aka hudba, teda názov pesnicky ja v reklame na Fernet stock citrus, na Vineu, a v mr. bombastiku ale nie ta co spieva Shagy, tam co sa piska a ta druha co tam behalo to komando po vode. Za rýchlu pozitivnu odpoved dakujem
Nevie nahodou prosim vas aka hudba, teda názov pesnicky ja v reklame na Fernet stock citrus, na Vineu, a v mr. bombastiku ale nie ta co spieva Shagy, tam co sa piska a ta druha co tam behalo to komando po vode. Za rýchlu pozitivnu odpoved dakujem
Neviete nahodou ako sa vola pesnicka asi z reklamy na T-mobile alebo T-com...ide tam taky chlapik pred ktorym sa odstupi stena, rozpoli sa pred nim autobus,rozostupi sa pred nim voda...ak viete please pistee...dakujeeem
PROSIM AKO SA VOLA TA PESNIČKA?KTORA IŠLA DˇAVNEJŠIE NA REKLAMU ORANGE.SPIEVA TO MUŽ ALE NEVIEM AKO SA VOLA TEN MUŽ.PO ANGLICKY SPIEVA it´s my cotches,it´s something new for me...PROSIM NAPISTE VIAC O TEJ PESNIČKE PLEASE:NA TOTO ČISLO 0908663735.ALEBO MI ODPIŠTE SEM:ĎAKUJ A ČAKAM NA ODPOVEĎ:::::::
reklama na KINDER BUENO sa pesnicka vola GIVE A BIT OF HMM TO ME... kto chce cez icq-cko poslem a mam aj koniec MR.BOMBASTIK((cecky venku).....HASAJAKI mam tiez ae ako sa VOLA PESNICKA V REKLAME NA SCHOKO BOMS????...diiiiiikkkkk
Neviete prosim ako sa vola pesnicka ktora posledou dobou hrava na diskotekach znama melodia ale vôbedz neviem ako sa vola teraz hrava aj v niektorich radiach prosiiiiiiiim
tu pesnicku spieva Jeff Buckley - Hallelujah ,a hrala sa aj na konci prvej serie O.C California, neviete poradit mne tu pesnicku z Orange kde hlada ten chlap ten darcek ? je to na kredit 10 000 , pleeeease
akoa vola ta pesnicka z reklamy na ...ani neviem na co je ta reklama,co su tam tie dievcata,co si myslia,ze su skarede...zda sa mi ze je tam daco s dove alebo daco take..dik
Linkinka - tú pesničku v reklamne dove - kampan za skutocnu krasu v origináli spieva Cindy Lauper - True Colours, ale myslím, že práve v tomto spote ju naspievala Kasey Chambers...nanešťastie, ju nikde neviem zohnať, tak kebysa niekomu pošťastilo, tak sa mi prosím ozvite...
Rad by som chcel vediet nazov skaldby, ktoru som pocul vo filme 60sekund, v urivku prave ked Cage s Jolie chceli ukradnut voz a cakali, koli milovaniu majitela, v aute. Hrala tam fajn pesnicka, preto by som rad vedel jej nazov. Ak viete co myslim, tak mi odpiste. Dakujem
Na STV 1 teraz bezi, alebo bezala uputavka na film Kralovstvo Prstena. Hra tam dost pekna hudba na zaciatku. Ked je zaber na ponorenie do vody... mam soundtrack... je to sice hned v prvej pesnicke, ale zopakuje sa to len raz v celej pesnicke- je to len par sekund a potom hra nieco ine a zda sa mi, ze v tej uputavke to je troska ine, ako keby remix. Neviem mozno sa mi to zda, ale ak by niekto vedel, alebo dokonca mal nech napise prosim.. bol by som vdacny.
prosiiim vas....ako sa vola pesnicka z filmu Wasabi ktora hrala na konci ked sa jean Reno luci na letisku s tou svojou dcerou??? taka krasna pomala pesnicka....prosiiim
chcela by som sa spytat ci tu niekto nevie ako sa vola a od koho je ta pesnicka z reklamy na pepsi kde ide po ulici ten chlapi a potom tam ukaze ako par ludi har na gitarach elektrickych..alebo aj v tej verzii kde je tak vela smajlikov: )pls
nevie niekto nahodou ako sa volá pesnička z reklamy na peugeot 207??? najnovsia reklama- su tam ty dvaja chlapici a nejdu priamo do Kosic ale idu skratkou???? DIKI
no ak sa da tak sa chcem znova spytat na mr bombastica a jednu pesnicku z tej "party" jedna sa myslim o predposlednu cast a mam aj link na archiv v markize.....pesnicka zacina zhruba v 43. minute » www.markiza.sk/tv_archiv/?1938...
veľmi sa mi páči melodia z reklamy na t-mobile s internetom, kde tie šípky len tak lietajú všade okolo. Ak poznáte povedzte. A ešte hudba na oblečenie značky cherokee z tesca.
Teraz trochu ina otazka: Neviete kto povodne spieva pesnicku Colder od Brainstorm? Uz som zufala, strasne dlho to zistujem, ale neviem k tomu dopatrat. Diky
NOo hladam meno toho gebia co naspieval pesnicku HOME (aspom myslim ze sa to tak vola) hraju ju na exprese nejyky dotri alebo cosi take vjem ze ho vyrazili asi pred rokma rokmy zo superstar neviete nahodou ako sa vola???? pls
no ja by som velmi chcel zistit nazov pesnicky, ktoru som pocul v jednom klipe... » sex-doma.cz/cz/arti_jana/ho... ... viem, ze je to eroticky server, ale ta pesnicka sa mi vazne paci, tak si ju vypocujte a ak ju poznate, tak odpiste.. diky moc.
prosim vas dobre dusicky ak sem este niekto chodi do tohoto fooora... ja strasne velmi chcem tu pesnikcku ktora je v reklame DOvery proti rakovine prsnika zien...viete ta s tymi voskovymi figurinami : aby sa zo zien nevytratil zivot...neviete nahodou ako sa vola?? dakujem pekne
PLS ako sa vola ta pesnicka od OLD SPICE co su na tej africkej expedicii ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ludiaa prosíííímmm váááááááááásss newietee ako sa wola ta skladba zo shreka1 potomm kebi ste wedeliii s 2????????????????????pls pls pls pls pls pls pls!!!!!!!!!!!!!!a poprípade de bi somm si ju stiahla aboo coo awe satial staci mi ibaa wedetako sa wolajuuuuuu!!!!!!!!!!!!pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludkovia prosim ako sa vola pesnicka z reklamy Orange- Už 10 rokov spolu. Spieva sa tam nejak ze: It´s good your not for you, it´s good your not for me... Ten kto to pozna je najvacsi frajer na svete a dufam ze sa o toto info podeli ....diki
Mam este jednu prozbu na Vas ludkovia kde sa da zohnat pesnicka od Mekyho Žbirku a Mariky Gombitovej- Tri slova. Viete aj tato pesnicka niekedy chodila na orange reklame ale strasne davno no neviem ci to nebol vtedy aj Globtel. Skusal som v googly aj v bearshary ale nic. Prosiiim prosiiim
Revolucion: Jasne ze si frajer ale to by sa to muselo dat najprv stiahnut, lebo ja si koli jednej pesnicke nekupim album za 300 korun ale inak dik za tip. Co je na mojom super vkuse???
ak videl niekto film KTO HULI TEN UMI no a z tohto filmu potrebujem jeden song ktorý bol pustený keď sa snažil zobudiť toho spiaceho zhúlenca a zobudil sa až na dym z jointa
No tak ja by som chcela vediet, či dakto nepozná pieseň z reklamy na nivea deo energy fresh....čo tam tie holky tak skáču a ešte z reklamy na axe.....kde sa týpek nastrieka a potom za ním ide celý zástup na konci..dopredu díky
Ahojte vo filme Fast2Furious 1 sa isiel ten policajt najest do bufetu k tej babe.... ja by som potreboval nazov pesnicky co zacala hrat ked tam prisli ty ostatni...zacali byt husty potom sa zodvihol aj Win Diesel a isiel to tam riesit....No a ako podmaz hrala super skladba..DIKY bol by som rad.
AHOOOOOOOOOOOJTEEE PROSIMM VAS NEVIETE NIETKO AKO SA VOLA PESNICKAAA NA REKLAMU CAMAY... DIEVCA A CHLAPAEC A PRSI NA NICH ..TAKY ON JE PEKNY CIERNOVLASY PROSIIIIIIMMM POSLITE MI NA EMAIL ALEBO TU Egyptankamsn.com@homtial.com dakujeeemm
AHOOOOOOOOOOOJTEEE PROSIMM VAS NEVIETE NIETKO AKO SA VOLA PESNICKAAA NA REKLAMU CAMAY... DIEVCA A CHLAPAEC A PRSI NA NICH ..TAKY ON JE PEKNY CIERNOVLASY PROSIIIIIIMMM POSLITE MI NA EMAIL ALEBO TU Egyptankamsn.com@homtial.com dakujeeemm
ahojte, surne potrebujem vasu pomoc..hladam pisnicku z relacie Mr Bombastik, byla vzdy na konci...mala by byt od Hafner & Vec..najlepsie vo formatu mp3..vopred dakujem
Ahojte, neviete prosím ako sa volá pesnička ktorá vyhrávala ako čakací tón v mobile na euroteli. Aj v reklame sa púšťala keď išiel chlap vo výťahu zasekol sa a išiel si zavolať. Začalo mu to hrať v mobile a začal tam tancovať, potom sa otvoril výťah... V tej pesničke sa spieva CELEBRACION! Neviem či sa tak aj volá?
Pesničky z reklám na Master Card tie 70 roky a na vložky Always ta nová reklama keď tej žene donesú kreslo..vie niekto názov pesničiek alebo aspoň interpréta??
a ešte na parfúm Bruno Bannani..čo aj tej žene aj mužovi vyšli také červené rožky na hlave..prosíiim napište niekto ak niečo z tohto poznáte..dakujem pekne vopred..
Evuliatko, mam jeden tip.....neviem stahovat z warez for ale ja by som si to stiahla cez vixy.net.....hodis link z youtube....neboj jose gonzales heartbeats je tam....no a potom si medzi formatmi vyberies mp3 a das start a potom sa ti to zacne konvertovat, ked sa to skonvertuje, das ulozit a mas....trochu zlozite....alebo mozno ani nie
cafte skusal som hladat jednu pesnicku je to mometnalne dost nova reklama na always co tam ta zena stoji na zastavke a dvaja jej tam donesu kreslo a ona si donho sadne... ak niekto vie budem rad ak to prezradi.
cawte surne by som potrebovala vediet nazov pesnicky na vlozky always ked jej donesu to kreslo aby sa itila pohodlne ta pesanka sa mi moc paci thak pls poradte ....dikees
takze Mischulqa si znova zistila..pesnicka w reklame na septembrove filnmy sa vola Protege Moi//takto to bezi v reklame// a pesnicka v anglictine sa vola Protect me from what i want
Kde najdem na stiahnutie KEFUN ??? vo formate *ogg ci ak oto je alebo aj mp3 ale vo velkosti okolo 50 MB a tak (cele vysielanie kefun) diky za odpovede. a na FUNRADIO sk som to skusal a su tam iba vyvoleni a tych nechcem.
ludia...na markize chodila jedna pesnicka ...na uputavky asi september alebo nieco take.....znela ako africka...spieval ju zbor...nve dakto ako sa vala a de sa da stiahnut...postaci mi LEN NAZOV AK DACO TAQ NAPISTE E_MAIL BO SEM UZ ASI NEPRIDEM
Ten song na Becherovku nie je pesnicka, bolo to naspievane specialne pre tu jednu reklamu a je to len take kratke ako v tej reklame, takze smola. Inak je to velmi pekne..
Mischulqa - ta pesnicka na Placebo sa vola Protege Moi (M83 Remix) a ta druha je Brick Shithouse ......uplne super reklama....este ze som si to stihla nahrat
Prosim vas pozrite si BLBI a BLBSI a akurat ked isli autom do ASPENu a ciernovlasy zle odbocil a blondiak sa zobudil tan blondiak trucoval ze zle odbocili, dosiel im benzin a tak ide pesi no a vtedy zacala hrat pesnicka boli to iba vokaly (muz a zena) ale ta pesnicka je super. A v zozname soundtrackov k tomu filmu neni PLS poradte
zdravicko, nahodou neviete ako sa vola pesnicka pouzita v reklame na SONY bravia na digitalnu telku... su tam same tie plastelinove zajace, take playboycata farebne diky
skladba na sony bravia je od Rolling stones a vola sa She's a rainbow. a mna by zaujimala skladba v reklame na snickers co dvaja typci na bagroch si pohadzuju plechovy sud. a takisto prva z troch skladieb v reklame na sony ericsson
a ja by som chcela vedieť jak sa volá ten song.Je v reklame na becherovku,v tej ,kde sa hovorí,že zbližuje už 200 rokov...A tiež sa chcem spýtať,či niekto nemá tu reklamu,aby mi ju prípadne poslal
Cawko vseci neviete ako sa vola ta pesnicka ak ste niekto pozerali bailando tanec pre teba je tam neco ze "e macarena a tak dalej.Inac katarinka ta pesnicka sa vola Lipps Inc - Funkytown.diky
reklama na JACOBS najnovsia,su tam chlap a zena a nerozumeju si,najskor ju oslovi on potom ona jeho a potom zaciti vonu kavy a pride k nemu na kavu AKO SA VOLA TA PIESEN CO TAM HRA????dik vopred
Neviete ako sa vola to pesnicka z reklamy na fibernet čo sa tam najprv prebúdza nejaká baba, potom tam behajú a potom tam idú busom ľudia. Prosím poradte. Dik.
Inac zalozil som dalsie forum o tomto som nevedel. Tak sorry
raz sa tu niekto pytal na pesnicku z reklamy na kavu, tusim Jacobs, kde si ti dvaja nerozumeju.. mozno tu uz odznela aj odpoved ..ale keby nie, tak je to myslim The Monkees - I´m A Believer
Nevie mi náhodou niekto povedať piesenku z reklamy na Heineken 5-litrový súdok? To je tá, kde na konci skočí jeden típek do vody so súdkom za kamošmi ...
halo haloo...este to tu funguje? ja by som taak velmi chcela vediet jak sa vola taa pesnicka orangeovska...taka pjonkna co tam povedia ze "vasi priatelia nemusia byt s vami aby vedeli co zazivate" abo nieco podobne prosim prosim prosim ja som zufala dakujem moc...
ahooj ako sa vola reklama na orange kde su na kupalisku taky chlapci a jedno dievča a jedneho chlapca posielaju za tym dievčaťom ale nakoniec pride ona za nim?? dakujem
ahojky ako sa vola ta skladba z reklamy na T-mobile kde chalanisko urobi svojej babene dúhu???? je to reklama na dvojnasoboh clubovych bodov v t mobile...kto vie posli email diikqes
kalikuly:ta pesnička je od Michala Chrenka a vola sa Rainbow(duha) ale bola naspievana špecialne pre t-mobile takze je dost velky problem ju zohnat.ak sa ti to podari napis kde si ju stiahol.dikess
Prosim vas moc najviac na svete kto pozna nazov pesnicky z Filmu wasabi co hrala na konci prosim vas oto moc ak to niekto vie tak poslali bi ste mi e-mail Desato10@azet.sk prosiiiim moc
Ahojte moja sestra už niekolko mesiacou hladá jednu hip hopovú slovenskú skladbu a nevie ani od koho je ani ako sa volá má ju rada a mala ju na cd ale rozbilo sa jej a tak by som jej chcel urobiť radosť a túto skladbu jej zohnať.Je to stará skladba kde uražajú Daru rolins a Roba opatovského ak by ste mi vedeli poradiť a poznáte ju budem rád.Dakujem.
prosím vás, ako sa volá skladba k májovej upútavke v markíze na filmy? myslim, že light motto tej upútavky je práve veta: študujte jazyky. mohli by ste mi poslat na wildGriver@gmail.com? stačí názov. vďaka...
cawte viete mi povedat niekto ze ako sa vola pesnicka(zvucka ) z relacie Tuto hudbu mam rad na radiu regina hraju ju tusim na zaciatku a na konci relacie
pomoooc na makrize chodi asi 15sekundova reklama na televiziu doma kde taky chlap hovori ze zavolajte mi na cislo...a tam ide len hudba jednej pesnicky neviete nahodou niekto ako sa ta pesnicka vola??alebo aspon kto ju spieva??
prosim was ako sa wola ta pesnicka co v OC california ked tam zomierala marrisa ja wiem ze sa to wola hallelujah ale od koho kto to spiewa lebo ked si to najdem tak stale len jedneho mi najde alo on to v tej oc nespiewal...presne kto to spiewal to sa mi welmi paci dakujeeeem
ahoj mám dve otázky..ako sa volá dievča v klipe od Dávida Guettu-Baby When The Light ? a ešte, ako sa volá melodia v pesničke od Kontrafaktu - príliš veľa vecí ? dík...
neviete niekto ako sa vola ta pesnicka ktoru spieval ten chlapec v superstar teraz hned v prvej casti...hral pritom na gitare...bolo to take bluesovo-rockove
prosim was newiete ako sa wola ta pesnicka co je zo zaciatku na uputawku na film XXX na markize???...straaasne sa mi paci...ale stale newiem co je to zac... prosim..
prosim vas, hladam jednu pesnicku ale moc si ju nepamatam...na zaciatku sa piska taka pohodova melodia a v refrene sa spieva nieco ako i´m looking for a young man...neviem ci je to spravne ak by niekoho nieco napadlo tak prosim napiste diiiki
taký hledám názov jednej pesničky a už som videl aj videoklip, sú tam dvaja chalani na pláži a prvý chalanisko hraje na harmonike a druhý sa zakukal do jednej baby ktorá išla okolo a bola v plavkách, ten druhý ju oslovil ale nechala ho a tá baba išla ho hotelu, ten druhý išiel za nu a tancoval jej pod balkonom aby ju zaujal a ona na neho vyliala vodu … tak sa ten druhý zobral s tým co hraje na harmonike na pláž a tam si užívali a tancovali a s nima aj ostatný ktorých stretli, nakoniec tam prišla aj tá v tých plavkách a tiež tuším tancovala, potom konec pesničky ....... dosť chitlavá pesnička, ale neviem si spomenúť na názov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
423 komentov
pise sa Blige, nie Blidge
a kto nepozna Mary J Blige a Bona???
ta piesenka je myslim od green day a vola sa basket case....
» musicserver.cz/clanek/13929/EX...
mne sa tiez strasne paci tato pesnicka a nasiel som to na tomto linku (dufam ze nevadi ze som ho tu dal...ak nahodou ano tak sorrky
Časť pesničky sa píska - zaujímavá melódia.taký R&B štýl asi to je aj Lil Kim.teraz sa to hráva aj často v rádiu .hmmm
Časť pesničky sa píska - zaujímavá melódia.taký R&B štýl asi to je aj Lil Kim.teraz sa to hráva aj často v rádiu .hmmm
» www.sendspace.com/file/dwrlkg...
Ja chcem pesnicku z reklamy na Snickers alebo podmaz z reklamy na Cesku republiku,chodi vacsinou na markize co som si vsimla..
Chcel by som tu uplne prvu pesnicku, ktora tam hra je to na zaciatku. Hladam to uz velmi dlho. Neviem ako sa to vola. Poradi mi niekto??
chcem tuto pesnicku
PS: nema rad diakritiku!
z reklamy Orange kde prerobili toho oradzoveho mustanga tusim "stary za novy"???? zhanam ju strasne dlho!!!!!!!
refrén je že: When ever run down, I call on you my friend.
Prosíííííím, už som zúfalý, ĎAKUJEM
Ďakujem
Ďakujem
Tesco - Peter Bjorn and John - Young folks
Fiat Bravo - Gianna Nannini - Meravigliosa oreatura
GRIOTTEEEE reklama -
MECANO - HIJO DE LA LUNA
ja by som zasa rad vedel ako sa vola song z reklamy na old spice -africa expedition
a neviete ako sa vola pesnicka co cpieva vondrackova v reklame
a neviete ako sa vola pesnicka co spieva vondrackova v reklame
a neviete ako sa vola pesnicka co spieva vondrackova v reklame
ludia prosiiiiiiiiim nema nniekto pesnicku od drislaku totu co hraju na zaciatku relacii prosim fakt surne mi ju teba
prosiiim urcite to niekto pozna tak mi pomozte.....vopred dakujem ochotnym ludom....
tak to je Total eclipse of the heart od Bonnie Tyler
fakt moc diki diki
Africka expedicia 7 muzov,40 stupnov.........
AKO SA VOLA TA PESNICKA CO TAM HRA ???
je tam len instrumental....
PLS PLS PLS AKO SA VOLA PESNICKA ??????????????????
ja ti poslem, napis mi teda a poslem
ak nie, tak inak
OLD SPICE
OLD SPICE
PLS HELP ME
CHCEM TO !!!!
ako sa to vola ???
ako sa vola ta pesnicka z tej reklamy ?????
toto : The Rasmus: First day of my life ?????
to mi niekto napisal do spravy idem to skusit !!!!!
nie je zac
dufam, ze myslime ten isty spot ( lebo su 3),
ale ten song je od Basement Jaxx - Where´s your head at ...
ak nie...tak napisem potom iny nazov
a nakoniec 3. spot Air - Alpha Beta Gaga
ale počuj, tá opica je len v spote s Basement Jaxx..
neni zač...
prossiimm surnee
pls pošlite mi ju na môj mail
plosiiiim
Smash mouth-All star
Keby niečo...mám
-----------------
Pod pocuvat radio goFUN na www.go-fun.biz
asi myslis CRASH TEST DUMMIES-MMM MMM MMM MMM
keby bolo treba staci sa ozwat a poslem
www.youtube.com/watch?v=jvDXEehO648
Inac zalozil som dalsie forum o tomto som nevedel. Tak sorry
...skutocny raj, raj, raj...
...bez príkras...
...in vine veritas...
...kráska z Honduras...
Neviete co je to zac? THX
a nie je az tak lahka na zahratie
diiiiiiik
ten "čokoládový týpek" ktorého baby zeru!!!
skupinka Koop a song je Come to me, album Koop Island...
a ten album odporucam cely
dufam, ze tuto reklamu si myslela
je to iba 30 sekundova verzia
rytmicka a spieva sa v nej mambo a veľakrat
sa opakuje mam povcit že je to pesnička od
colonie alebo karmy alebo niečo take na taky
štyl... neviete niekto ako sa vola?? dakujeem
» tv.sme.sk/v/12685/fotili-...
shreka maju na svedomi kantink kraus ale pesnicku neviem
Reklama je ze sme v tele nejakeho chlapika ktory rano vstane, rychlo sa oblecie a potom ked vide von tak super rychlo bezi.
Je to taka rock skladba a velmi energiticka, a ten spevak vykrykne "Wuu CHu!!" A potom ide chorus
Dakujem
nikto si ju nepamatate? pls