Ako sa volá ten film!!! Strasne si ho chcem pozriet, ale fakt, plsky tí "filmári" pomôžte!!!!
Takže, už dávnejsie som videl jeden film... Bol som chorý doma a dávali ho myslím na JOJ-ke, neviem... Bol to uplne psycho film, velmi super, nepamätám si ho už tak dobre...
Ale prosím, musíte mi pomôcť zistiť ako sa volá!!!
Stručný popis: Ako som už p
A nakoniec s aukázalo, myslím, že aj toho prvého milenca zabila ona... Ona zabíjala vsetkých milencov... Fakt si nepamätám, videl som ho dosť dávno, a bol som velmi chorý, neuvedomoval som si ani čo sa deje.... Len som ten film kukal tak "napoly"...
Ale fakt by som si ho chcel pozrieť...
@wind to som chcel napísať, že to možno nevyzerá byť také psycho, ked si to po sebe čítam, lent aký triler... Ale to by si musela vidieť, aby si pochopila Bolo to psycho!!!
Inak ak poznáte niekoho, kdo vie dobre poradiť v týchto filmoch, hladaní filmoch a podobne, tak ho prosím tagnite
Keby som si z toho filmu pamätal viac...
Inak aj adminy môžu pomôcť, @tomas@admin@redakcia nevideli ste náhodou ten film??
Tu mi môže pomôcť len niekdo, kdo ten film nedávno videl, kedže si poriadne pamätám len tu jednu časť filmu...
btw ja hľadám film kde v hlavnej úlohe hrala matka, ktorá kradla, robila proste zločiny a mala ísť do väzenia, ale utiekla s dcérou preč a na konci ju chytili a zavreli do väzenia a ona sa tam obesila.
keby niekto vedel, tak tagnite, zakladať nové fórum sa mi nechce a nezáleží mi až tak na tom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale fakt by som si ho chcel pozrieť...
!!!
Ja som povedal len URYVOK, ale keby ste videli celý film, zmenili by ste názor!!!
Ja to myslím vážne, ono to bolo fakt psycho
Keby som si z toho filmu pamätal viac...
Inak aj adminy môžu pomôcť, @tomas @admin @redakcia nevideli ste náhodou ten film??
Tu mi môže pomôcť len niekdo, kdo ten film nedávno videl, kedže si poriadne pamätám len tu jednu časť filmu...
keby niekto vedel, tak tagnite, zakladať nové fórum sa mi nechce a nezáleží mi až tak na tom.