no.. popravde zišla by sa nejaká inšpirácia.. dostala som od priateľa 3 pieskomilov, 2 samičky a 1 samčeka a vobec neviem ako ich nazvať (niežeby som ich potom vedela rozoznať, ale nejako ich volať chcem .. dakujem za odpovede
ja mám akváriovú rybičku Sumca velkého zatiaľ má len niečo vyše štvrť metra, ale ked narastie bude mať hadam aj cez 2metre... a volá sa "Dunčo" je strašne milí, ale niekedy smrdí ako chachara...
Fenka Kira,mali sme aj fenky menom Ajka,Lady,Donna
Mačky? D Turboboost alias Ferrari (mala rýchly zdrh),Kypťo (krívala na jednu nohu), Pepo,Mišo,Cica a iné kreatívne vecičky ako Mňau,Micka,Mačka.. raz sme dali mačke meno Milan a korúcovi Anča..celkom spoko si myslím..
A škrečky DD Slayer,Killer,Motherfucker,Tučko,Koláč alebo Palacinka.. DD pohodička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
kocúr Johnny
kôň Falco
ryby meno nemajú, Hitler je mŕtvy.
mačka bola Murko, nedávno zomrela
a kedysi škrečkovia Macko a Hrabko
a paci sa mi meno kamaratkinho zajaca, vola sa bozena
ale spolužiačka má sokola menom Tvaroh
Mala som rybičky Maroša a Ivanku, ale obe skapali :/
kocúri: Bľaško a Hopčika
2. pes: Liara
rybičky boli: Lucky a Layla
a škrečkovia boli: Pipina, Šaňo
cica: Piso
pes- Bady
škrečok - Jerry
psik: Dodo
havo je Lenny (domácky zeLený alebo šaLený)
a mŕtvy škrečok Puding
Mačky? D Turboboost alias Ferrari (mala rýchly zdrh),Kypťo (krívala na jednu nohu), Pepo,Mišo,Cica a iné kreatívne vecičky ako Mňau,Micka,Mačka.. raz sme dali mačke meno Milan a korúcovi Anča..celkom spoko si myslím..
A škrečky DD Slayer,Killer,Motherfucker,Tučko,Koláč alebo Palacinka.. DD pohodička
inak, za to oslovenie dávam 10 bodov pre Prievidzu
Prievidza ti ďakuje
no bodaj by nadávala!
andulky Mell, Percy-samci
White,Yelow-samice
kanarik - zatal bez mena ale asi ho budem volat Noname