tým myslím ako sa nazývate keď sa zo sebou rozprávate pri premýšľaní. napr.: "á ja trubka som nekúpila mlieko, jj spomeň si teraz keď si sa vyzula" .. pri cvičení "ešte kúsok mojka .. 3 - 2 - 1 a je to, som super" "no chlape, takto si si to zariadil, či
najčastejšie mám potrebu sa oslovovať v duchu, keď niečo zvorám a preto väčšinou "ty p*ča sprostá" ale ak sa v duchu chcem pochváliť, tak jedine "jop, som čaja".
Myslim ze nikdy v zivote som sam seba v duchu neoslovil menom.. uz len predstava toho mi pride uplne cudna.. Ale ked hovorim sam so sebou nieco v duchu, tak je to stylom ...povedzme ked nieco napr poseriem tak "Boze ty si debil.." a tak.. akoby som to hovoril druhej osobe.. Znaci to nieco?
Fúúha..asi som divná ale nikdy sa so sebou v duchu nerozprávam..jedine také veci ako napr. "no a horšie to už ani byť nemôže" alebo keď tak sa oslovujem v 3.osobe a lá "no to si tomu dala"
V živote som sa nad takymto niečim nezamýšlala, takže to teraz vlastne ani neviem povedat ked tak, myslim ze rozmyslam a vyjadrujem sa v duchu normalne v prvej osobe, s tretou osobou mi to príde už príliž schyzofrenické
podla toho, ako sa mi dari/ nalada od retardovanej pice az po superlativy a zdrobeniny mena. este podla toho, co chcem dosiahnut. ked som pokojna a chcem daco dosiahnut, tak sa povzbudzujem krasnymi zdrobneninkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Inak tie príklady čo si dala To je moc "ešte kúsok mojka"
Si hlupa...
Alebo naopak...Doobre,Veronicka
Ale to zriredka.
alebo škaredou verziou môjho mena
alebo piča
preco by som mal?
rozpravam sa so sebou v 2. osobe
a po anglicky cize ani rod nemam, nie este meno
ale nerozprávam sa so sebou nijako, skôr je to také to "neboj, to dáš" alebo hocjaká iná forma povzbudenia.
Áááno, Rebeč, dobre si to.
ale ked sa mám rada,tak som Be(jj)atka