a ne toboz v tomto v ktorom som teraz....plus ked si da clovek bezpecnostne dvere .tak oto je to lakavejsie pre zlodeja..a ked ich zas nema tak ich vypaci ani otom nevies...
s tým nemám problém, v našom vchode žijú iba dôchodci, jedna mladá rodinka a úplne dole taký neškodný feťák .. keď som na noc sama doma, užívam si pokoj.
posledne tyzdne som takto zvykla byt sama do rana casto a boli to uplne super vecery, nikto ma neotravoval, nikto nehucal nech idem spat, proste pohoda klidek privitala by som viac takych vecerov/noci
Nikdy som s tým nemala problém, až keď prišla na môj privát prvý krát mama a spýtala sa ma, či sa tam sama nebudem báť (už som pred tým veľa krát spala na tom byte sama). V tú noc som sa vôbec nevyspala... inak sa nebojím.. len pred spánkom si prejdem celý byt
ja som takto s rodinnym domom. zijem v byte, tuto pohoda, ale frajer byva v rodinnom a v noci ked idem na wc, tak sa bojim, ci tam niekto nieje, hocikto moze preskocit plot a kludne sa mozu dostat dnu.. a ano, je zle byt sama doma, hocico si nahovaras a nezaspis.. nemoze u teba spavat kamoska, alebo priatel?
som v pohode dokym sa nezotmie, potom mam strach ze sa sem niekto dostal a caka na mna za rohom, v skrini alebo tak..vsade musim mat rozsvietene, nemozem pozerat film ani citat knihu lebo sa potom bojim este viac..nastastie sa mi to stalo za poseldny rok asi len raz ze som musela byt sama v noci, vzdy mavam spolocnost
ja sa skôr bojím sama doma len tak. neviem prečo. proste furt čosi počujem a proste nerada spím v prázdnom byte. aj na intráku mi noci, keď som mala byť sama strašne vadili a snažila som sa im vyhnúť. našťastie naši nechodia nejako pričasto preč a aj keď náhodou mám nocovať sama tak volám niekoho ku mne spať.
Ja sa nebojím, pretože mám dvoch veľkých psov ktorí spia so mnou v izbe, ale väčšinou niesom sama. No zvyknem mať paranoidné myšlienky. Hlavne ked idem večer do kúpeľne. Ale to si vtedy predstavujem skôr nadprirodzené bytosti.
vôbec ale čoho sa ja bojím... proste odmala moja rpedstavivosť a domýšlanie proste ak si vtedy pozrem čosi strašidelé no amen tma.... a ešte keď susedom začne jebať... amen amen amen
ale nas vchod je plny idiotov,,,nieje to len tak...a hej mam 21 a co ma byt...necitim sa bezpecne v nasom vchode,,pretoze mame tu plno psychacov a ked som bola vcera do pol 5rano hore..tak som pocula o 12 v noci,,o pol druhej o tretej..dokonca aj pred stvrtou niekoho ist vtahom ktory zastal na nasom poschodi.... a ja mam furt take myslienky potom ze ktovie ko to je apreco tu je..a hlavne v taky cas...
nikdy som nemala taketo stav az dokym sa mi nestala raz ejdna prihoda ze ked sli fotrovci tiez do prace ,,,a ja som si sla lahnut ale to bolo asi 4 rok vzad..ako som spala..v byte sa rozsvietilo svetlo okolo 2 rano.pocula som hlasia popritom dvere boli zamknute...najprv som si neuvedomovala ze fotrovci su het.ale potom ked mi to doslo cela posrana som sa asi po 20 min sla pozriet ked setko stichlo,,dvere boli otvorene dokoran.chapete.a nikdo nikde...nic nezmizlo.proste odftedy mam haluze z toho
keď som sama, tak sa teším, aj keď teda mávam doma mladších súrodencov, skôr mi vadí, že keď sú naši na dovolenke alebo tak, tak chodieva večer "náhodou okolo" babka
zvykla som sa báť, keď som bola mladšia a neskoro v noci šla potme od telky do izby že nás vykradnú, alebo že ma niekto pozoruje, keďže na vchodových dverách sme mali obyčajné sklo, ale to ma už prešlo.
vážne, vyhľadaj pomoc, v takejto miere a v tvojom veku to fakt nie je normálne.
ked si lahnem.a zhasnem ..furt pocujem nieco v byte furt...dake buchotanie..kroky...raz som sa vzbudila na strngotanie klucov zasunutych v zamku vo dverach je to normalne ? ze sa hybali
odftedy mam stavy ze opet zhasnem svetla ..a otvoria sa ZAMKNUTE vchodove dvere..alebo zasa sa daco dade premiestni alebo co...raz som sla fajcit na balkon,a ked som sa otocila tak mame take dvere kuchynske drevo sklo..a kedze dvere boli zavrene a vchodbe sa svietilo ..som normalne uvidela akoby nieco prebehlo ..proste som ostala stat 15 min na balkone....kumne nechce nikdo chodit.lebos a boja .pre tych co odporucili spolocnost
@20 toto keby sa mi stalo tak by som mala haluze z duchov a zlodejov alebo akúkoľvek inú živú spoločnosť by som ešte pozvala na kávu
ja som inak tiež takto často sama doma a tiež keď sa mi stávalo že napr priateľ nemohol prísť tak som zvykla byť až do svitania hore ale ja zas kvôli strachu z duchov, neviem prečo vždy len keď som sama doma dejú sa mi divné veci, už som sa preto zaobstarala tak aby som sama doma nikdy nemusela byť
umna to tak nefunguje lebo aj ten co kumne chodil zavse v takejto situacii spat sa odstahoval smer BA...
no ja sa bojim viac zivich ako mrtvich..men sa moze hybat aj luster v izbe..a predycham to...ale ludia ti mozu ublizit pre par eur....im je jedno v dnesnej dobe ze nemas spickovu elektroniku doma alebo co.....si predstav ze spis a niekdo ti vojde do bytu ...ta predstava ma desi zo vsetkeho najviac...a spavat s nozom pod vankusom zrovna nemienim..
preco by som vlastne ja mala byt sialena..ja za to nemozem co sa deje alebo dialo v nasom byte.....namesacna niesoma ked sa postavim z postele a vidim na vlastne oci tak uz lepsi dokaz ani mat nemozem
@27 nie díky, ako som už povedala, tiež som doma dosratá lebo sa mi dejú divné veci, ale nie až tak aby som mala otvorené vchodové dvere... neviem si predstaviť kde to bývaš... vieš si predstaviť že keby si bývala niekde inde tak by si sa tak nebála? fakt nájdi si nového priateľa alebo kamaráta čo u teba bude prespávať
Mas 21, neviem coho sa bojis. Ja som od 17 bola pernamentne sama, moji sice nepracovali ale vela cestovali. Nikdy som sa nebala. Teraz byvam 2 rok sama a ked idem spat mam vypnute kazde svetlo v izbe, telku, no proste vsetko.
su.....poznam ich osobne....vedla mna byvaju dvaja co mali furt dake opletacky s kradezami..hned naproti dvere....a pankaci..z 6 poznam 4roch..jeden je uz totalne zavsly na trave a ostatnom,tak sa aj sprava druhy je agresivny furt,,,,v poslednej dobe ...nemusi trvat dlho kym nieco nespravia...byvam pod nimi rovno stale daka party..do oca huka ako do poslednej hracky..taka tlupa ked je ...vsetko zle
@klaudiqaaa lenze chapes..to s tymi dverami..ja vobec neviem ci skutocne niekdo cudzi bol v byte.ja som bola taka posrana doslovne ze som nevisla s izby kym neutichlo....vobec neviem co to vtedy malo znamenat...
však sa zamkni, keby sa už niekto dobíjal do zamknutého bytu myslím, že to zistíš...a zbytočne panikáriš, však ako často sa ľudia dobíjajú do cudzích bytov? skôr sa to robí cez deň, keď nik nie je doma a nie v noci
mama chodi na striedacku, 2 tyzdne doma, 2 tyzdne v zahranici a vtedy som doma sama, tiez mam niekedy take hlupe myslienky, ked nieco buchne a pod. ale v byte sa vzdy zamykam + teraz sme si kupili psika, takze som rozptylena a nemyslim na nezvycajne zvuky ale v tvojej situacii je to uz prehnane, tiez by som odporucila vyhladat odbornu pomoc
Aj ja sa bojím sama. Ale iba keď som v noci sama doma, alebo keď som u babky bývala sama. Proste vo veľkých domoch a bytoch. Na intráku s tým nemám problém ani u krsnej, ktorá býva v jednoizbáku.
@cain tak buď bývaš v nejakom ghette alebo fakt si nenormálne paranoidná musíš vyskúšať aspoň 1 noc spať normálne. zamkni sa, choď si ľahnúť ku telke napr, nevšímaj si nič a zaspi.. keď sa ráno zobudíš zistíš že je všetko ok a nebudeš sa už viac báť..a keď sme už pri tom, že ti rodičia nedovolia nosiť kadekoho, kto povedal, že by o tom mali vedieť?
@zuzka236 ale ja nemam ziadneho psa ani nic podobne....vezmi si ze za noc sa min 4 krat zastavi vytah na tvojom poschodi.. A TO MYSLIM ZA NOC..2 HOD RANO ..3 HOD RANO...cez kukatkohovno vidno navyse...ked je tma..a ked zastavi vitah a ani len sa nezasvieti svetlo vobec nevies kdo prisiel..
@klaudiqaaa tak ja zavolam kamaratku k sebe domov a pred siestou ju vyhodim z bytu ? pane boze to hadam nie.,.. a este v takejto zime xD a to len koli tomu ze by to bolo na cierno....no tak to racej budem sama trpiet..
@klaudiqaaa to som si povedala aj vcera ked som bola do pol 5 hore..a nepomohlo...lahla som si nieco zasuchotalo a uz som zapinala svetlo...a tak to ostalo aj do rana...
DALSIA VEC PRECO SA BOJIM JE AJ SPOLOCNOST KED SOM MALA OKOLO 14 ROKOV..NIEKDO ZAKLOPAL NA DVERE OSTALA SOM SAMA DOMA NA OBED SICE A PRED DVERAMI ZRAZU DAKY DOKRVAVENY BEZDOMOVEC VRAJ CI NEMAM FOTROVCOV DOMA..JA ZE NE A RYCHLO SOM ZABUCHLA DVERE AKO TO LEN SLO...TO KEBY STE IDELI TEN XICHT SKAMENIETE..A VRAJ SIEL BEZDOMOVEC O PANELAK DALEJ A TAM NIEKOHO VO DVERACH POREZAL ..BO CHCEL PRACHY...BO AJ FIZLI BEHALI..JA IDIOT ODFTEDY FURT PRI KUKATKU.
@cain noa? ja som to tak s chalanmi robila ...no ale tak stresovať kvôli tomu že ti výťah zastavuje na poschodí je absurdné.... aj ja keď som sa hádala s bývalým tak sme po sebe vrieskali do 4tej rána a posielala som ho za noc 5x domov a 6x som išla potom po neho keď spal v aute, ty nevieš či tí tvojji susedia náhodou nerobia to isté bože nemôžeš byť taká paranoidná a myslieť si že každý kto je punk alebo na tráve ťa chce vykranúť, je to choré....
@cain byvam na prizemi, uznavam, ze to nie je prijemne, ked vsetko pocut, ale tvoje reakcie su prehnane, chore a taketo stavy maju tendenciu sa zhorsovat, az to jedneho dna bude neznesitelne
ja som tiež nesvoja ked som doma, ale doma to je ešte fajn...ale ked som zostala úplne sama na byte v meste kde nemám nikoho tak som bola kvalitne dosraná...už len ten pocit že keby sa mi niečo stane tak ma nájdu až za dva tri dni.... bŕŕŕŕ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a čo ja viem, mnoho večerov som posledne sama doma, lebo spolubývajúci vonku pijú a ja sa učím.
ale ja sa do toho asi nedokážem vžiť, nikdy som z takýchto vecí nepociťovala strach...
ja sa skôr bojím sama doma len tak. neviem prečo. proste furt čosi počujem a proste nerada spím v prázdnom byte. aj na intráku mi noci, keď som mala byť sama strašne vadili a snažila som sa im vyhnúť. našťastie naši nechodia nejako pričasto preč a aj keď náhodou mám nocovať sama tak volám niekoho ku mne spať.
zvykla som sa báť, keď som bola mladšia a neskoro v noci šla potme od telky do izby že nás vykradnú, alebo že ma niekto pozoruje, keďže na vchodových dverách sme mali obyčajné sklo, ale to ma už prešlo.
vážne, vyhľadaj pomoc, v takejto miere a v tvojom veku to fakt nie je normálne.
odftedy mam stavy ze opet zhasnem svetla ..a otvoria sa ZAMKNUTE vchodove dvere..alebo zasa sa daco dade premiestni alebo co...raz som sla fajcit na balkon,a ked som sa otocila tak mame take dvere kuchynske drevo sklo..a kedze dvere boli zavrene a vchodbe sa svietilo ..som normalne uvidela akoby nieco prebehlo ..proste som ostala stat 15 min na balkone....kumne nechce nikdo chodit.lebos a boja .pre tych co odporucili spolocnost
ja som inak tiež takto často sama doma a tiež keď sa mi stávalo že napr priateľ nemohol prísť tak som zvykla byť až do svitania hore ale ja zas kvôli strachu z duchov, neviem prečo vždy len keď som sama doma dejú sa mi divné veci, už som sa preto zaobstarala tak aby som sama doma nikdy nemusela byť
no ja sa bojim viac zivich ako mrtvich..men sa moze hybat aj luster v izbe..a predycham to...ale ludia ti mozu ublizit pre par eur....im je jedno v dnesnej dobe ze nemas spickovu elektroniku doma alebo co.....si predstav ze spis a niekdo ti vojde do bytu ...ta predstava ma desi zo vsetkeho najviac...a spavat s nozom pod vankusom zrovna nemienim..
Ale doma volám vždy ku mne spať niekoho
som proste mávala rôzne paranoidné predstavy, no ....niektoré riadne cez
ale paradoxne, keď som sama na intráku, nevadí mi to
a máš to len v hlave