no mne trvá aspoň rok... kým som schopná sa s tým človekom aspoň vidieť. nieto ešte rozprávať a tráviť s ním nejaký čas... nikdy z toho nebude kamarátstvo. také, v ktorom by neostal otáznik.
ale ja som divná, mňa neberte ako štatistickú jednotku...
prežila som to, nezostali sme kamaráti, iba niečo ako "keď sa vidíme, pozdravíme sa". nechápem to, ja som sa pokúšala byť kamarátska...ach, neriešim už.
Let's see... Prvotná reakcia: totálny šok, musela som do seba na ex kopnúť zvyšok "rezanej liehoviny s malinovou príchuťou", čo sme mali z Rudavy, čo bolo asi deci, možno trošku viac (takmer som oslepla, fakt to bol humus). Následne ma kamarátka po telefóne dostávala zo zvyšku šoku. Približne tri dni som takmer nevyliezla z postele, preplakala som, nejedla som, nespala som poriadne. Keď sa moje kamarátky vrátili do Bratislavy, snažili sa mi nejak robiť spoločnosť. Bola mi naordinovaná terapia nakupovaním, pričom som mohla svojim kamarátkam vybrať kúsky, čo si kvôli mne vyskúšali a potom sa mi v nich ukázali - aj spodné prádlo, čo celkom úspešne vie človeka priviesť na iné myšlienky. Asi tri mesiace som sa dostávala z depresie, potom sa to už začínalo lepšiť. Chcela som s ňou ostať kamarátka, nevydalo. Teraz som už v pohode a nerozhádže ma to už ani tak keď sa spolu bavíme (čo by som bola rada, keby bolo viac než iba občas, ale čo už).
Tie zvyšné rozchody... nestoja podľa mňa nejak za zmienku, proste sa stali a tí ľudia už nie sú v mojom živote nijako (aj keď ak stretnem náhodou moje prvé dievča, pokecáme trocha, ale je to awkward, aspoň pre mňa)
je somarina sa vrátiť k bývalému? asi to bude zaSE o tom istom si myslím ja... nikdy som sa nevrátila ani k jednému byývalému ale on je jediný prípad, ku ktorému by som sa vrátila, ale neviem či by to nebolo zabíjanie času s ním :/
ja som s mojim byvalim najlepsia kamaratka..boli sme spolu rok a myslim ze vdaka mojej dobrej voli sme spolu ten rok vidrzali..ale ked mi uz praskli nervy tak sme sa rozhodli ze budeme aspon najlepsi priatelia a bude to pre nas lepsie..ale myslim si ze nas spaja nieco zvlastne..naozaj neviem co ale sme spolu vzdy aj ked nechceme...myslim ze to tak ma byt..TOGETHER FOREVER
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ináč...ak by som sa s mojím dievčaťom rozišiel...určite by som s ňou nechcel byť kamarát...ani by som nebol...
ale ako tak pozerám tak je to ojedinelý prípad.
ale ja som divná, mňa neberte ako štatistickú jednotku...
Tie zvyšné rozchody... nestoja podľa mňa nejak za zmienku, proste sa stali a tí ľudia už nie sú v mojom živote nijako (aj keď ak stretnem náhodou moje prvé dievča, pokecáme trocha, ale je to awkward, aspoň pre mňa)