tak kritika, ak je správne cielená, može byť hybnou silou dopredu.
ale ja to radšej volám spatná vazba
a je 100x účinnejsie ked ti niekto povie ze "to a to robíš tak, skus to urobit inak a zisti ci ti to vyhovuje a potom si spolu sadneme a povies mi ako to vidis" vacsinou to tak ale v beznom zivote nie je, kedze kazdy najradsej iba skritizuje a s dobry pocitom sere na teba
závisí od typu kritiky a od človeka,ktorý ma kritizuje...ale väčšinou to ani nemusím hádzať za hlavu,pretože to úplne ignorujem...nad niektorými ľuďmi,ktorí ma kritizujú sa iba pousmejem
Ak ma skritizuje nejaká osoba čo mi je blízka, tak sa nad tým zamyslím.. ale ak ma skritizuje matka, alebo niekto koho ani poriadne nepoznám, tak poviem že "ok" nech je daná osoba konečne ticho a nikdy sa tým nezaoberám...
záleží od koho... ked od ľudí čo mám rada, tak to beriem v pohode .. nebránim sa kritike, však človek sa učí na vlastných chybách a radšej nech ma niekto upozorní ak robím niečo zle ako keby som v omyle zostala ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Hádžete to všetko v pohode za hlavu, ale vás to vie potrápiť?
Bránite sa nejako voči kritike?
Riadite sa heslom najlepšia obrana je útok, alebo si uznáte chybu a pokorne to prijmete?
Ale od niektorých ľudí kritiku neriešim, keď viem, že to robia len preto, že ma nemajú radi alebo mali zlý deň.
ale ja to radšej volám spatná vazba
a je 100x účinnejsie ked ti niekto povie ze "to a to robíš tak, skus to urobit inak a zisti ci ti to vyhovuje a potom si spolu sadneme a povies mi ako to vidis" vacsinou to tak ale v beznom zivote nie je, kedze kazdy najradsej iba skritizuje a s dobry pocitom sere na teba
ak su to len nicim nepodlozene zvasty, mavnem nad tym rukou a riesim mne prioritnejsie veci....
1 percento je aj konstruktivne
Na kazdom by bolo co kritizovat, ale ja si myslim, ze chyby, ktore neprekracuju unosnu mieru treba na cloveku proste prijat.
nerobí mi to problém vyrovnať sa s tým,len mi vadí ak niekto kritizuje to v čom sa vôbec nevyzná,vtedy si to ani nevšímam
nie?