Mam ja uz dlhsie taky problem, ze aj napriek velkej snahe sa my mnohokrat nezadari. Mam s toho strasne depky, ze ako ja budem pracovat a ake budem mat zamestnanie ked sa mi takto nedari uz v skole co je vlastne prt v porovnani s pracov. Strasne moc tuzim
napr. v nemčine to až tak neberiem, lebo viem že to lahko opravím, lebo mi nemina ide. ale keď poserem po desiatykrát matiku a dostanem päťku, tak ma to svinsky deprimuje.
minule som sa hrozne vela učil a dostal som 5
zajtra píšeme z tej matiky zas, učil som sa zas a tie známky predtým ma tak demotivovali že nvm jak to dopadne.
@jerry483 presne! Viem o com vravis. Viem uz dopredu ako to dopadne uz ked si k tomu opatovne sadam, ze sa idem ucit. Som deprimovana lebo viem, ze to aj tak zase pokaslem. A ja sa este aj zvyknem velmi hambit aj pred spoluziakmi. A pritom mi na tom taaak zalezi, do kelu!
ja chodim estelen na strednu. a aj ja maam niekedy taky pocit. ze ucim sa to ako kreteeen ale lepsiu znamku ako trojku nedostanem.. (hlavne na nemčine..).. a ja maam depresiu z toho, ze neviem ani jeden jazyk. vobec. nula bodov.. z nemciny maturujem a viem ledva ledva nieco.. tak, ako ja sa uplatnim v zivote, ked neviem jazyk? asi nijak. ale drzim palce, aby si sa s tym vyrovnala. nemusiis mat zo skusok same A-čka..
ech... tak ked niekto dostane zlú známku, tak ja sa snažím nejako povzbudiť no nech sa netrápi mne sa ani nestáva, že dostanem zlú známku, ja mám jednotky, sem-tam dvojka, ale to málokedy... a ma to tak trápi... mne to do priemeru ani nezasiahne taká dvojka tam
@jerry483 - tak to ti strasne drzim palce a neboj sa, z vlastnej skusenosti viem, ze cim viacej sa bojim, tym mi to zvukne horsie dopadnut...Ten hnusny strach je najvadsi nepriatel! Drz sa a nebodliehaj panike. Inak matika - Grr, bleeeeee....fuj!
no asi tak isto ... a čo sa týka tej matiky tak na posledné dve písomky som sa učila 3-4 hodiny a výsledná známka no hádajte ... a momentálny stav je že stojím na 4 ... ale ked to možno robí aj to, že ja viem, že to dopadne zle a aj dopadne ... možno treba myslieť pozitívnejšie
dolezite je co vies a co mas v hlave nie ako sa to odraza v skole...teda znamkami...myslim ze znamky nevyjadruju to co vies...mozes mat jednotky od hora az dolu ale ked su ziskane nahodne, podvodmi atd tak su na dve veci..radsej ked sa ti nedari mas mozno aj horsie znamky ale nieco vies...
kedze sa ucim z hodiny , nemam problemy ... este nemam 5ku za cely rok .... ale ked sa mi nedarilo v minulych rocnikoch tak som sa proste naucil a isiel odpovedat .... a z matiky a sloviny som chodil na doucko ... a problem bol vyrieseny
tie depky poznám. hlavne ak sa mi nezadarí na nejakom predmete, ktorý ma baví a chcela by som ho študovať. ale napríklad taký neúspech na nemčine ma vôbec nesere , a keď aj hej zvalím to na neobjektívnosť učiteľky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
napr. v nemčine to až tak neberiem, lebo viem že to lahko opravím, lebo mi nemina ide. ale keď poserem po desiatykrát matiku a dostanem päťku, tak ma to svinsky deprimuje.
minule som sa hrozne vela učil a dostal som 5
zajtra píšeme z tej matiky zas, učil som sa zas a tie známky predtým ma tak demotivovali že nvm jak to dopadne.
tolko moje duševné výlevy
jj
ale tak zas hanbiť sa pred spolužiakmi neni prečo.
sú to tvoje známky a závisia od teba. tak jak moje odo mňa.
ja momentálne prepadám z matiky, preto sa zajtrajšej písomky tak bojím :/
@jerry483 - tak to ti strasne drzim palce a neboj sa, z vlastnej skusenosti viem, ze cim viacej sa bojim, tym mi to zvukne horsie dopadnut...Ten hnusny strach je najvadsi nepriatel! Drz sa a nebodliehaj panike. Inak matika - Grr, bleeeeee....fuj!
díky si milá
ved som s nicim nepomohla =D