Momentalne pre mna nie je nic lepsie, ako byt nezamestnany. Mam kopu casu na oddych (ktory som po rokoch v kancli potreboval ako sol), vzdelavanie (zacal som sa ucit cinstinu) a vela inych veci. Aj ked vacsinu casu presedim za pocitacom, ale aspon nim nemrham na jebnute poziadavky kravatakov.
ustavične sa čímsi zamestnávam, sám seba sa. keď sa nezamestnávam, tak už nie som.
som vyrovnaný i narovnaný a nemusím sa teda s ničím vyrovnávať. egotrippin'.
Mama je uz asi rok nezamestnaná. Je to tazké, kedze som sa musel uskromnit. A hlavne v tomto letnom období. Ziadna priatelka, ziadne plýtvanie penazí. Kazdý niekde na výletoch a ja makám na dohodu aby som si mohol dopriat.
jebať nezamestnanosť čo jediné čo mi je ľuto rodín z východu ale samozrejme aj iných čo žiju so dňa na deň, hlavne že podaktorí cigáni podostávali novobyty za euro je to choré, a všiminite si jedno ked nemáte peniaze nikto o vás nezakopne a ked mate trošku viac peňazí všetci vás volakde volajú preto moj nazor je najlepšie podnikať ilegálne a peniaze dostávať v cash bo každú transakciu na účtoch nad 5000 eur aj tak kontorlujú finančné inštitúcie ale samozrejme nula sa tažko vynásobí a preto keď ste mladí nemáte rodinu ešte a máte možnost íst do nejakej solventnej krajiny chodte rýchlo bez váhania bo tu budete makať aj do 80 ky za pásom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
deti nemáme xD
tra-dá
som vyrovnaný i narovnaný a nemusím sa teda s ničím vyrovnávať. egotrippin'.