Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať. Dávnejšie keď som bol mladší som mal tehličky ale bohužiaľ mi začalo chutiť jesť a teraz mám trošku brucho a svaly nikde
brušaky, kliky z blízka aj s roztiahnutymi pažami. Zdvihy. A chod aj behat ak chceš mat kondičku a aj plavať alebo iným športom ale plávanie najlepšie. Jednoznačne ťa to však musí baviť a chodiť do posilky len preto žeby si balil holky tak to je blbosť musíš mať cieľ ... a záleži prečo chceš cvičiť.
behať idem dneska ráno okolo 08:00 a cez prázdniny budem zatiaľ behávať každý deň
baviť ma to určite bude ak uvidím zmeny. No popravde dievčatá na to baliť nechcem, ale nebaví ma pozerať sa na moje brucho kde nie je ani jeden sval ale hlavne to robím kvôli mojej frajerke
@panpeterpan rachlo si našiel volačo na wiki a s tým sa tu ideš oháňať
keby použiješ rozum tak ten chlapec o takýchto veciach nemá ani páru, čiže keď použiješ pojem dieta tak mu pride na rozum nič nejesť alebo ďalšie podobné kktské veci
@15 jeb na to proste, každý vie, že je rozdiel medzi diétou v takomto kontexte, ktorá proste znamená isté zásady v stravovaní, a redukčnou diétou, čo je profi šport pre anorektičky
@majqooo Pre mna je prirodzene chapat pojem dieta takto (co je zjavne aj formalna definicia pojmu ). Uz sa prosim ta na to kasli a neobuvaj sa do mna, vyvolal si zbytocny flame, tak v tom nepokracuj. Tvoja "zmena stravy" je moja dieta, hovorime o tom istom, tak maj trochu rozumu...
ako vidím na začiatku sme sa teda nepochopili a hneď ako som vydel v takomto fóre dieta tak ma napadlo, že volakdo kdo sa zase vobec nerozumie tu radí kktiny ale keď už takto píšeš tak vidim, že sa čo, to vyznáš. mohol som reagovať inak, ale stalo sa dnes mam napi*u náladu
odporucam to, co tu dal @method ... + nejaky ten beh a vhodna strava a ani ti to nemoze dlho trvat.. Po par tyzdnoch chod na dalsiu lekciu abs workout a bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
behať idem dneska ráno okolo 08:00 a cez prázdniny budem zatiaľ behávať každý deň
baviť ma to určite bude ak uvidím zmeny. No popravde dievčatá na to baliť nechcem, ale nebaví ma pozerať sa na moje brucho kde nie je ani jeden sval ale hlavne to robím kvôli mojej frajerke
Tehličky - P90X AB Ripper X, výborný program na brucho.
toto je dobré ale dosť namáhavé
keby napíšeš aspoň zmeniť stravu , začať cvičiť, behávať a nie dietu
keby použiješ rozum tak ten chlapec o takýchto veciach nemá ani páru, čiže keď použiješ pojem dieta tak mu pride na rozum nič nejesť alebo ďalšie podobné kktské veci
@12
@15 jeb na to proste, každý vie, že je rozdiel medzi diétou v takomto kontexte, ktorá proste znamená isté zásady v stravovaní, a redukčnou diétou, čo je profi šport pre anorektičky
podla mna je posobive mat taku kontrolu nad vlastnym telom..
zapnúť google a prvý link viem aj ja skopírovať