Proste ja som niekoho pozval von nechcel som, ale samo to zo mna vyslo a teraz nechcem ist, ona chce ist do alyze a ja mam plne zuby rozbijaciek nocneho zivota a alkoholu vobec sa na takych miestach nechcem s nikym stretavat.
som jedina co sa bezne takto vyvlieka a vymysla si pri tom siahodlhe komplikovane rozpravky?
ako neviem no, ja mam taku povahu ze nedokazala by som napisat narovinu ako hovoria ludia v komentoch.. tak niekedy radsej klamem
no a proste si vymyslim nieco, hocico.. ze som zabudla ze som niekomu nieco slubila, fajne je zviest to na pracu, skolu..
samozrejme kamosom by som to neurobila!!! tu sa jedna presne o take situacie ako ty pises, ze random znamy s ktorym som sa 1000 rokov nevidela chce ist so mnou von tak neviem povedat nie a mne sa hrozne nechce.. tak si proste vymyslim preco nemozem, pridam ze snad nabuduce/potom sa dohodneme a ze mam toho vela teraz a nazdar, zase 1000 rokov nepocujeme o sebe
Kamarat to raz spravil takto: Kupis si jeden pohar sampanskeho a len si s nim s kazdym strnas... vôbec z neho nepi babenka bude ocarena ze mas na sampus .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ako neviem no, ja mam taku povahu ze nedokazala by som napisat narovinu ako hovoria ludia v komentoch.. tak niekedy radsej klamem
no a proste si vymyslim nieco, hocico.. ze som zabudla ze som niekomu nieco slubila, fajne je zviest to na pracu, skolu..
samozrejme kamosom by som to neurobila!!! tu sa jedna presne o take situacie ako ty pises, ze random znamy s ktorym som sa 1000 rokov nevidela chce ist so mnou von tak neviem povedat nie a mne sa hrozne nechce.. tak si proste vymyslim preco nemozem, pridam ze snad nabuduce/potom sa dohodneme a ze mam toho vela teraz a nazdar, zase 1000 rokov nepocujeme o sebe