Ľudkovia, povedzte mi co si myslíte... Zas som sa rozšila s chalanom( uz je to siesty krat za 3 roky). Všetky tie razy čo sme boli rozídený som bola v podstate rada, a bola som šťastná že som volná, ale teraz je to nejake ine.
@alysia Ved... a najviac ma stve ze proste este sa mi stale ozýva.. Neda sa ani zabudnuť..:/
@inequity keby si to videl ani tebe by sa to nepacilo. NIe vzdy je to dokaz ze ta lubi ked mas pocit ze si ako vec ktoru si kupl a moze ju mat k dispozicii vzdy ekd si zmysli...hm?
@laskonkaa ja som dosť žiarlivý a aj moja priateľka je. Nie je to žiaden dôkaz nedôvery, ako hovorí @h8u . Možno je to strach, že stretne niekoho lepšieho ako ja a už ma nebude ľúbiť, lebo na svete je kopa lepších ľudí. Ale to nie je nedôvera, len obava že stratíme niečo, čo je pre nás všetko. A keď chce byť s tebou stále tak ťa proste má rád. Ja neviem prečo si ľudia takto komplikujú tak jednoduché veci. Keby ste spolu chceli byť tak ste, keď sa toľko krát rozchádzate tak asi spolu nemáte byť. Uvidíš že keď si nájdeš nejakého kurevníka čo sa k tebe bude správať jak ku poslednej handre tak si povieš ža by si radšej mala toho žiarlivého.
@h8u mierna ziarlivost je na mieste, prehnana je nadavat dotycnej, ze ide len von s kamaratkami... takze naozaj odtial potial, ak nie je vo vztahu aspon mala ziarlivost, nema to buducnost..
@etelnair no väčšinou ja jemu, teda stale ale to by som tak ani nebrala že ja elbo to isšlo spôsobom že L: "ty ma trapiš už mesiac" Taks o na to povedala " dobre takl ťa už vaic nikdy nebudem trapit..." a bolo.
@inequity ja viem určite maš zväčša pravdu.. Ale tak nejak dufam že nestretnem takeho kurevnika..
ziarlivost je dokaz, ze ju lubi??? ooo, tak to teda prr... kazdy ma v sebe za macik ziarlivosti, to je normalne, ale sceny, vybuchy, obmedzovanie druheho atd, to je skor na cvokara...
6x s tym istym... prepac, ale si dost naivna. hulenie ani fajcenie ti nijak nepomoze, len ta dojebe. kup si kilo cokolady a hod vsetky svoje pocity na papier. a ten spal
@laskonkaa : nie som si istá, či chceš práve toto počuť ,ale už nie.Aspoň ja neverím, že vzťah, ktorý už bol raz/nie 6 x/ rozbitý sa dá zase zlepiť. Tie veci - dôvody samé nezmiznú.Kto raz podviedol, podvedie znova, kto žiarlil bude to časom robiť nanovo. Kto si už raz nevedel vážiť človeka , ktorý ho ľúbi , nezačne si. Lebo to sú všetko veci , ktoré musia byť v tebe , nedajú sa naučiť.Skôr mi to pripadá tak, že už ho neľúbiš, už ho len potrebuješ a chceš a to už nie je Láska. Skús si predstaviť , keby si s ním teda opäť bola a on by s tým zas začal, si schopná a ochotná aj tak byť s ním?Myslíš, že už by si sa vedela cez to preniesť ?
povedala by som, ze hlavnym dovodom tu nie je ziarlivost... okrem toho hovoris, ze si vyzaduje pozornost. proste je to dosledkom toho, ze vo vztahu bol sebecky a chcel z toho vytazit co najviac pre seba... tento chlapec potrebuje dospiet.. alebo skor dozriet na vztah... musi sa naucit do vztahu viac davat zo seba a obetovat sa.. nie len brat, prijimat a ocakavat nieco z druhej strany... (pochopit zenske srdce je uz iny level ), ale musi sa naucit predovsetkym pocuvat ! a nie tocit sa stale okolo seba...
ked uz nejake sance na zmenu dostal, teraz mu uz len cas pomoze dozriet... ale ak ste stale v kontakte ako kamosi a mas istu nadej, ze si to vies predstavit, keby nieco so sebou spravil,... tak mu mozno pomomzes aj ty.. v prvom rade ho musis prinutit, aby ta pocuval a zaujimal sa o to, co hovoris.. aby sa naucil vazit si ta (nedocielis to tym, ze budes vela kecat a hustit donho ) ..mozno ho nechaj chvilu cakat..... (a po tom vsetkom sa raz dostavi aj vacsia dovera
alebo.. ak si presvedcena, ze to nie je ten pravy.... casom to prejde
..sorry, trochu som sa zamyslela a rozkecala.. ale hadam to nebude uplne zbytocne
no neviem, mne by to takom tretom rozchode uz pomaly aj zacalo dochadzat, ze tento vztah asi nefunguje..no hold niekomu zapaluje pomalsie..a to, ze este ste neboli vo vztahu manzelskom..pri siestom pokuse o rozvod by sa na vas uz pozerali trochu zvlastne
@emillie Dakujem, mas pravdu, ale vyhoda v tom nie je ze mame spolocnych kamaratov lebo aj by som ho skor enchcela stretavat na chatach a pod. akciach.. lebo to je fakt blbe.
tak si myslim ze po tych siestich rozchodoch si si už mohla zvyknúť...
Každopádne žiarlivosť je len známka príliš nízkeho sebavedomia, čo má večšinou aj iné následky. Odporúčam opýtať sa samej seba chcem takéhoto muža? nieje mi teraz lepšie? Kam viedol tento vzťah? uvidíš po odpovediach hneď pôjdeš oslavovať že ho máš z krku.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@alysia Ved... a najviac ma stve ze proste este sa mi stale ozýva.. Neda sa ani zabudnuť..:/
@inequity keby si to videl ani tebe by sa to nepacilo. NIe vzdy je to dokaz ze ta lubi ked mas pocit ze si ako vec ktoru si kupl a moze ju mat k dispozicii vzdy ekd si zmysli...hm?
@h8u mierna ziarlivost je na mieste, prehnana je nadavat dotycnej, ze ide len von s kamaratkami... takze naozaj odtial potial, ak nie je vo vztahu aspon mala ziarlivost, nema to buducnost..
@inequity jop, ty uz vies wo co go
@inequity ja viem určite maš zväčša pravdu.. Ale tak nejak dufam že nestretnem takeho kurevnika..
ked uz nejake sance na zmenu dostal, teraz mu uz len cas pomoze dozriet... ale ak ste stale v kontakte ako kamosi a mas istu nadej, ze si to vies predstavit, keby nieco so sebou spravil,... tak mu mozno pomomzes aj ty.. v prvom rade ho musis prinutit, aby ta pocuval a zaujimal sa o to, co hovoris.. aby sa naucil vazit si ta (nedocielis to tym, ze budes vela kecat a hustit donho ) ..mozno ho nechaj chvilu cakat..... (a po tom vsetkom sa raz dostavi aj vacsia dovera
alebo.. ak si presvedcena, ze to nie je ten pravy.... casom to prejde
..sorry, trochu som sa zamyslela a rozkecala.. ale hadam to nebude uplne zbytocne
@meredithgrey vystihla si to..
@laciskoo to si aj ja myslim, aj ked fakt neveim z coho by on mohol mat on komplexy.
@obnoxious nie nebil... Ale velakrat sa s tym vyhrazal ale tak to bolo dufam ze viac menej zo srandy..
Každopádne žiarlivosť je len známka príliš nízkeho sebavedomia, čo má večšinou aj iné následky. Odporúčam opýtať sa samej seba chcem takéhoto muža? nieje mi teraz lepšie? Kam viedol tento vzťah? uvidíš po odpovediach hneď pôjdeš oslavovať že ho máš z krku.....