Mám spolužiačku, mali sme robiť spolu viacero prác, vždy sa ale len "zviezla" na mojej práci a teda urobila vždy iba minimum a nakoniec zlízla všetku "smotanu". Potom všetkom mi napísala, že nie som vôbec ochotná jej s niečim pomôcť.... Takéto situácie sa
vyvlec sa s toho..to je take tazke si vybrat nekoho ineho...sak ked nic nerobi..tak nech si robi sama..alebo porste to co ma ona spravit nech spravi..a ked nespravi, jej problem
no tak tentoraz ju ty zjeb ze je neochotna pomoct, a daj jej ty ulohu co ma vsetko urobit ked nieje vdacna tak ,ak sa nahodou stane ze nic neurobi , tak povedzte ucke ze to je cela jej chyba, ak pravdaze aj ostatne co budu s vami pracovat suhlasia ze sa len "vezie" v teame
Povedala by som jej, že mi vadí jej "spolupráca" a ak by sa to zopakovalo, tak by som povedala presne to čo si napísala sem pred učiteľom, pred ňou a pred všetkými... aby videli, že naozaj je to z väčšiny tvoje dielo a že nerobíš intrigy
na pochybách som hlavne preto, že ak poviem, že nechcem byť s ňou v skupine....tak je veľká pravdepobodnosť, že vyletí zo školy, lebo sama to nie je schopná spraviť, kedže sme vysokoškoláčky. Na druhej strane ma nebaví robiť zo seba debila.
@junkychess skúšala som to už v jednom prípade, zadať jej, že ty spravíš toto a toto, ale skončilo to tak, že som pri nej trávila každú voľnú chvíľku a snažila som sa jej vysvetliť ako to má robiť....až som sa zrútila, lebo som jej povedala sprav toto, ona spravila niečo iné (čo spôsobilo nefunkčnosť projektu), opravila som to po nej, vysvetlila a zase to poakzila, takto sa to opakovalo asi 10 krát.
@monullik povedz jej na rozum! Ja som mala tiež takú, dokonca sme spolu sedeli. Keď išla odpovedať zobrala si môj zošit, lebo svoj poriadne ani nemala a keď som šla ja odpovedať hneď za ňou, dostala som zryp, že nemám zošit. Ale som sa raz naštvala ani nie kvôli nej a vošla mi tak povediac ,,do rany" tak som jej to všetko vytmavila, odsadla som si. Chvíľu sme na seba ani nepozreli, ale už sme znova kamošky, ale už jej poviem NIE nech ti pomôže niekto iný. Lebo pri našej hádke mi povedala, že ona si len zapíska a každý jej bude dávať úlohu odpisovať a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no nič s tým nenarobíš, keď už je niekto od narodenia taký vychcaný