preco by som sa mala pretvarovat? no hanbite sa.....dnes som uz jeden taky dostala... ale tak bola to len malickost takze pri tych daroch ostatnych ktore som chcela mi to ajtak moc naladu neskazilo
Aj keď by to nebolo práve to, čo som chcela, tak sa musím usmievať Už len preto, lebo viem, že ten dotyčný mi to dal z láskou A možno mi ten darček vyberal dlho
Aký koľvek darček dostanem budem šťastný a určite sa pretvarovať nebudem. Vianoce nie sú pre mňa o darčekoch všetko čo potrebujem mám alebo si kúpim kedy koľvek. Vianoce skôr beriem že som konečne so svojou milovanou rodinkou v pokoji a šťastný po celom náročnom roku a mojím darčekom je že sme hlavne všetci spolu.
@26 omg, zamysli sa nad sebou, dostala som uz aj horsie darceky, niekto nedostava ziadne, ja neviem co je na tom take dolezite do riti fakt ti na darcekoch tak zalezi?
keby to bolo moc otrasné tak by som sa asi ozvala, ale ako poznám moju mamu radšej to ani riskovať nebudem. Takže pekne sa usmejem zo srdca poďakujem a budem premýšľať ako sa toho zbaviť
ja sa potesim kazdemu darceku. sklamana budem nie ked otvorim darcek, ktory sa mi nepaci, ale ked neotvorim ten, po ktorom tuzim. ale nebudem kvoli tomu trucovat, pri najhorsom si ho pojdem potom kupit sama
to sa mi asi ešte nestalo že by som bol sklamaný možno keď som bol male babätko že som chcel inú hračku ináč nie všetko mi urobí radosť už len to že som vôbec niečo dostal
ja sa vyhýbam týmto situáciám a preto hladám darčeky vopred a ked ich nájdem, poviem si..ouch...a potom na vínoce zahrám taký herecký výkon, že dovi-dopo ...aby som ho potešila..toho darcu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A každý darček je z lásky takže je mi jedno čo dostanem Aj kebyže to nechcem