Ako sa zbavim tohoto blokovania ? alebo co to je ?
takze tam kde ukazuje ta sipka ma byt nejaka reklama ale je zablokovana , ked na to kliknem tak sa ukaze lenze ja chcem aby sa ukazala hned teda nee konkretne ta reklama ale robi mi to aj s videami na youtube napriklad a proste vsade neviete co s tym ?
myslim ze toto je addon, ktory blokuje flashove reklamy, co ma za nasledok, ze stranka/load ide rychlejsie a prehliadac zabera menej RAM a procaku. Nehral si sa s nastaveniami opery?
hľadaj v nastaveniach opery niečo ako "automaticky spúšťať pluginy", alebo "automaticky spúšťať flash", alebo "spúšťať pluginy/flash pri načítaní stránky", alebo opačne že "čakať na potvrdenie spustenia pluginov/flashu" a to podľa potreby Označ, alebo ODznač.
@edisek netusim @heatrow mam aktualnu verziu a tie pluginy ako pozeram mam vsetky povolene , tak nwm @chef no asi aj hral ale ked tak len preto aby som sa zbavil tohoto problemu takze som to asi nesposobil ja
@4lex no dpc tusim fakt je to kvoli tomu diky moc , som ja ale debil na notbuku mi totizto Opera Turbo zapina automaticky ked mam pomale spojenie (co je v mojom pripade stale)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale divne je ze na PC mi to ide normalne a toto mi robi len na notbuku
hľadaj v nastaveniach opery niečo ako "automaticky spúšťať pluginy", alebo "automaticky spúšťať flash", alebo "spúšťať pluginy/flash pri načítaní stránky", alebo opačne že "čakať na potvrdenie spustenia pluginov/flashu" a to podľa potreby Označ, alebo ODznač.