Ako sa zbaviť "ľahkej" zavislosti alebo len čistého zlozvyku? (ak je medzi tym rozdiel)
mám problém kúšem si kožku okolo úst..do krvy, do bolesti, tak, že niekedy nemozem ani jesť, ani hybať ustami čo to tak štípe a bolí..ale svojim spôsobom mi to sposobuje radosť a neviem sa toho pocitu, tej potreby kusat si to zbaviť...je to len zvyk? al
Neviem si to dosť dobre predstaviť, ale ja sa tiež nemôžem odnaučiť kúsať si pery.. aj teraz ich mám dokúsané, to preto, lebo som sa celý deň učila na skúšku a som nervózna
ja som si zas kusala jazyk... ale to preto ze som boal hladna.. takze asi treba prist na to, ze preco to robis a potom robit setko aby neprislo k tej situacii ked sa ten zlozvyk prejavi a po case ak ho nebudes robit.. tak sa vytrati...
nevies si to predstavit? noo...vies, jak mas tie gulicky po bokoch ust..ja si ich odkusujem...dost to boli a tecie z toho krv..ale mne to chuti.. aa.. krem? fuuj..to posobi dost nechutne.. ale.. dakujem, mozno zaberie.. aa...tie nechty..to vam nevadi? take dokusane...?!
12. no uz som si myslela ze som sa to odnaucila a jak som si na to spomenula tak zasa zacnem aaaaaaa takze na zlozvyk treba zabudnut podla mna, inak ss ho nezbavis a preco by to nemalo byt zdrave? sak moja krv..
12.no ved presne! ked na to nemyslim, pohoda..ale akonahle si vsimnem, ze sak ja sa nekusem uaaa... uz je to tu zas... strasna vec..mali by vynajst nejaku vec proti tomu.... a sak..tvoja krv..ale..no ja neviem..
jj kusem ,kuses , kuseme ... ja som dostala cumel ... vacsinou nervozita alebo zlost a kus kus ... skus kusat do dacoho ineho a krv cucaj len ked si porezes prst (NAHODNE! ne zamerne )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov