Ak vieš kde je tak si daj kožené rukavice zasvieť naňho ostrím svetlom (to by ho malo trochu oblbnúť) a normálne ho chyť, bacha môže byť zablšený alebo mať aj besnotu tak opatrne
No musíš číhať a potom nejako opatrne . My sme mali len raz takto vleteného a keď niekam tresol a padol na zem, chytro sme ho brali na smetáčik a vypustili zase von. Striehni a lapaj, opatrne a bezpečne!
@lucinka Mimochodom, sú chránené - neviem, či by Ti takýto čierny chov prešiel .
@flussica na smetacik? a to na nom sedel a cakal, kym ste ho neodniesli vonku? resp, ked bol omameny od uderu, nespadol nahodou niekde na zem a neumrel tam?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Inak nechceš dať live prenos? Idem si pre pukance.
Sakriš.
a kebyze som doma sama no tepic to by som spustila take zvuky ze by si to netopier velmi rychlo rozmyslel ci tu ostane alebo nie
No musíš číhať a potom nejako opatrne . My sme mali len raz takto vleteného a keď niekam tresol a padol na zem, chytro sme ho brali na smetáčik a vypustili zase von. Striehni a lapaj, opatrne a bezpečne!
@lucinka Mimochodom, sú chránené - neviem, či by Ti takýto čierny chov prešiel .
» www.birdz.sk/webka/absencias...
Ja keď som mal v izbe na chate, tak som ho dáko chytil do plachty a bol celkom plachý, takže normálne som ho vzal do dlaní a pustil von.
@lucinka Prišiel, že váhaš ! Stačí, ak Ťa ja bonznem svojej mame a už máš zarobené na problémy 8). S ochranármi prírody si neradno začínať .
aj keď
» necyklopedia.wikia.com/wiki/Topier...