paci sa mi chalan, paci sa mi velmi ale viem teda dufam ze je to len ocarovanie, nic skutocne v tom nebude lebo ho nepoznam az tak dobre.uz od prvej chvile co som ho uvidela nanho stale mylsim, hltam ho pohladom a uzivam si kazdy moment ked ho vidim, pret
heh no hej toto poznam velmi dobre ale okrem jednej osoby to ocarenie preslo po chvily... a prejde to bud casom, alebo ked sa objavi iny chalan...a vidiet ze tento chalan je asi nestaly ci co...sak to co ma byt ze sa stale rozchadzaju a davaju dokopy s frajerkou jak male deti...
8 pretoze je o sest rokov starsi, ma priatelku aj ked teda neviem ako im to klape ale asi ju ma rad, mna ledva pozna a nikdy by si ma nevsimol a proste to je blbost vobec pomysliet ze by to mohlo byt to je mi jasne ze nie, nezijem v rozpravke
11 respektive vela je takych aj ke dmozno vela nie, kazdopadne, ti starsi ma pritahuju viac pretoze su rozumni a skor maju nieco co mozem obdivovat nez ti mladsi, ktorych skor mozem vytahovat z problemov lebo su este nevyzreti delikventi.ale nikdy som s takym starsim nechodila ani s anechystam, takych nezaujimam ja
14 j atakych poznam viac, poznam baby ktore nebavia primitivy a nevyspeli chalani co nemaju ani nazor bez toho aby im ho niekto nepovedal so slovami "to sa teraz hovori"
@13 no hej bo co poznam starsi vo vas mladsich vidia len sex...ale priznajme si ze vela baba okolo tvojho veku su tiez len deticky co sa kurvia a rady striedaju chalanov...takze starsi chalani nemyslia na vazne vztahy s takymi babami aj ked su aj vynimky
17 ja skor vidim problem vo veku v tom, ze taky co ma nad 20 ma uz ine zaujmy ako 15rocna. kym ona len zacina strednu on uz bud studuje alebo si zariaduje zivot a uz hlada vo vztahu aj cosi viac ako ta mladsia baba....a mylsim ze starsi chalani si na sex nemusi ahladat mlade primitivky, ked to chalan s babami vie, moze mat normalnu dospelu babu
keď sa chceš zbaviť očarenia inou osobou, predstav si dotyčnú osobu ako sedí na hajzli so sračkou jak hovado. aspoň trochu by ti tá predstava mala dotyčnú osobu znechutiť, inak poradiť neviem
..aj ked 5rokov nie je nic, ale teraz je to az prilis viditelne v tomto veku..ale zas nehovorim ze by daka 15stka nemohla chodit s 20, no je to skor nepravdepodobne..a tiez je to hlupost , predsa paci sa mi hocijaky chlapec, najprv sa mi zapaci az potom sa ho spytam kolko ma rokov nie ? ..ako keby som si vyberala podla toho kolko ma rokov ach jo
@25 ach jo zas tie 14 dnesne nekomentujem /cest vynimkam/ a ja si myslim ked ma daka baba 15 , plus holky su 2 roky pred chalanmi 17 chalan je pre nu taky dobry stred a mohla by mat aj 18 preco nie ? .. ak tam nie je citit medzi nimi taky velky psychicky rozdiel..
..a zas poznam holky v mojom veku , mozno o rok starsie a chodia aj s vysokoskolakmi, aj ked neviem jaky maju vztah , ale na oko to vyzera byt celkom fajn ze aj im to klape
@36 cosi cosi tak treba navstivit mesto kde je viacej obyvatelov aaale urcite na taku narazis, si myslis ze neni holka 18stka co nema frajera a ma zaujem o vztah ?
@39 inak neviem preco stale skoncime v hocijakej diskusii prave pri tomto neviem vies, ale len tak sa pred tebou neobjavi taka holka, len na nu niekde von narazis, ale ved uvidis, mas cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
FAKE:-!
@32 poblaznia sa do mna a prejdu 2-3 tyzdne a nechaju ony mna bo vraj uz ma nelubia ci maju ineho