určite to bude twilight alebo nejaká podobná kravina... lebo všetci su z toho posadnutí.... ako sa toho zbaviť? hmmm asi všetko okolo neho ignorovať, vlastne ja ani neviem, aké to je byť zavislý na filme
zaujimave, pochopim posadnutost na seriali kde mas pred sebou este vela serii, ale film? pozri si to znova a znova, objavis nejake chyby, pri kuske stastia ta to omrzi velmi rychlo a uz pri piatom pozerani budes behat na zachod s dvoma prstami v hrdle
sak to je krasna posedlost... ja by som sa jej nezbavoval inak aky je to film, lebo ak fakt daco ala twilight tak potom.... ozaj by som tu gulku pravdepodobne preferoval
Ja som bola strašne závislá na LOL-ku, dookola som si púšťala pesničky, pozerala ho, pozerala obrázky z natáčania atď a nejak ma po prešlo.. podobne to bolo aj z HUnger Games a tiež som sa z toho dostala Chce to čas, ale aj tak si doteraz myslím, že to boli jedny z najlepších filmov, aké som kedy videla.
Vrav si, že ak si ho pozrieš priveľa krát, stratí svoje čaro a potom v tebe zanechá zlý dojem a to nechceš, takže sa musíš pre zachovanie jeho úžasnosti ( to predsa chceš, ak ho miluješ ) ovládať a nevidieť ho...ak sa nevieš ovládať, jednoducho si ho pozri toľkokrát, kým ťa znechutí a bude ti prirodzene ľahostajný...
Ale ono to je individuálne, lebo niekto je schopný pozerať svoj film 20krát, niekto menej a niekto ešte viac...záleží na tom, či na tom filme ešte nájdeš niečo nové, čo si si nevšimla...keď je to už stále o tom istom, buď si istá, že sa stávaš odolnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@2 @7
zbavíš sa ho tak že ho sem napíšeš a mi ti povieme že je to debilina alebo niečo také...
je to twilight NEW MOOON !!!
nech si povie ona..už je to celkom trápne že to nechce povedať
to bude hrozná pičovina teda
star wars je v pohode....ale nie som fanúšik
asi bude ako chlapci z BigBangTheory....do konca života