No tak ja mam taky jeden problém... V živote sa mi nepáčil žiaden chalan.. ak aj páčil, tak ma veľmi rýchlo prešiel... Svoju lásku som mala priveľmi vysnívanu. No teraz prišiel úžasný chalan... milý, usmievavý, pozorný, inteligentný a neskutočne sladký..
heh to poznam...tzv.chalan-sup...z vlastnej skusenosti ti radim aby si si ho drzala dalej od tela aj ked sa ti paci, lebo by ta mohol velmi sklamat...ked ta bude velmi obtazovat jednoducho ho odpinkaj...taky typ chalana ti o to nestoji
To iste ze vraj robim aj ja. Ked mozem povedat osobny nazor tak to robim preto, lebo nestojim o vazny vztah . kym chodim do skoly... ale on to mozno berie inak
držať si ho od tela haha no len ignorovať ho nemožem lebo si pomysli že niesom kompletná, ked ešte doteraz som k nemu bola uplne milá a tak.. vyčítať mu tiež nič nemožem lebo vlastne ani nemam čo... a robiť precitlivene sceny??? to je kravina.. ja chcem aby si ma vážil... aby on bol ten kto sa zamysli.. aby nespravil zo seba chudatko, ktoré odkopla baba, ktoru chce.. len mu nedochádza že tá baba wie o všetkom =P
ked s ním nechodíš iba sa za*ebavaš tak tam enmáš čo ukončovať..jednoducho povedz,že už nie...a potom ti zostáva iba dostať sa s toho!... inak takýchto neznášam!!!!
na tomto fore vidno nespravodlivost v ludskom svete...nejaky nastrocny kreten ma aj 10 kurviciek ktore ojebava a vsetky mu otrcaju a slusni chalani nemaju ani jednu...takych chlapcov by som mlatil jedna radost...uz ma svrbi pravacka
hmm.. a vies ze aj o mne sa siria take reci ze to robim? ze som suknickar? ale som zistil ze to asi len niekto zavidi, ze mam kamaratky, ze snimi mizem ist von... proste ja takmer vsetky dievcata berem ako kamaratky, oni mna tiez tak, a ak sa nahodou stane nedorozumenie tak sa to vysvetli a sme kamarati ale to uz asi nikto nevidi.. pre kazdeho budem suknickar pretoze ma raz za cas vidia ist nekam s nejakou kamaratkou... mno ale co je dolezite pre teba, ide o to ze nie vsetko musi byt pravda... v tvojom okoli, a vlastne vsade, je vela ludi ktori iba ziarlia...nic viac.. takze saq o tom presvedc sama a prinajhorsom sa snim o tom porozpravaj.. bude to lepsie aj pre neho bo vie co sa deje a asi aj pre teba, zistis ci je to pravda ci nie.. tak vela stastia a hlavne to vsetko ber s nadhladom aby si nebola sklamana GL
@15 Hmm konečne názor ktorý pochopil pravú pointu tejto diskusie No vieš on sa k tomu otvorene priznáva že je taký... samozrejme, iba pred chalanmi a nie pred babami, ktoré balí... Hovorí to o ňom hrozne veľa ľudí. Ide len o to, že som na neho fakt namotaná Ale uvedomujem si, že to nieje veľmi vhodné riešiť hentakého chalana. A prosteee ho chcem poslať kade ľahšie ale newiem jako . Ignorovať ho nemožem a vylievať sa mu takisto nije
@rulegirl ocuvaj ma sem mlade dievca... on mozno nie je taky suknickar ako si mylsis... mozno ti len niekto zavidi , ze mas chalana, ktory o teba javi zaujem... a hovoriti bludy... mozno by aj on rad vyskusal vztah... a ked by si mu nieco naznacila... tak by mozno z toho nieco bolo... a on by potom uz zo ziadnou neflirtoval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov