Čawte. Mám veľký problém so susedovým psom. Sused si jednoducho nechá behať psa po ulici a vôbec mu to nevadí. Suseda sme už veľa rázi upozornili a on si z toho robí dobrý deň. V minule sa nás posmešne spýtal že či nám niečo spravil. My že áno odišiel a r
Polícia? .. mampocit ze pes uz nemoze byt bez vodzky.. ci sa mylim?
Prípadne zavolajte odchytovku ze sa túla voľajaký pes z ulice okolo vas a ohrozuje vas
Najlepsie nejako nalakat, odchytit a potom volat policajtov, ze neviete ci je/tula sa u vas casto. Pripadne sa aspon tvarte ze vystrasil nejake deti a pod., inak sa na vas vyseru :-S Bude platit vsetky naklady na pobyt psa u nich a zrejme aj pokutu
Nechcem moc volat policajtov lebo potom bude robit narocki este viac. A keby som ho odstrelil mohol by to na mna povedat. Ja by som sa chcel toho psa zbavit tak aby ma nemohol obvinit.
ja som si raz davno spravil ultrazvukove delo...presny postup ti nepoviem, chodil som po kadejakych elektrotechnickych forach a pytal som sa...kazdopadne podarilo sa, vsetko stvornohe vzdialene do 50m, na co som tento zazrak namieril, zacalo utekat a uz sa to nevratilo pride mi to ako fajn sposob, nikomu to neublizi a ucel to splni.
Ľúbim veľmi psíky.... ale po skúsenosti ako nejaký trtko púšťal vonku svojho psa " pobehať si " a následne uhryzol moju sestru nemám pre to najmenšie pochopenie. Zabiť psa a i majiteľovi urobiť nejakú dobrú vec.
Aj by som ti napísala ako privedieš psa na druhý svet ale neurobím to
Až keď ťa uhryzne
Ja som mal podobný problém susedov pes chodil k nám pred bránu a bol tam stále keď sme mali otvorenú bránu tak naša sučka išla k nemu a mne to vadilo lebo on bol dotieravý až moc a dnes sme štartovali malotraktor pes bol pri našej sučke no jedna riadna rana padla z výfuku pes sa otočil a rovnou čiarou utekal nevedieť kam toho psa som nevidel celé poobedie čo inokedy je tam vkuse a je otázne či sa vráti skus petardy za to ti už nikto nič nemôže ak nebývaš pri kostole a podobne ...
@laurikaaa prepáč ale tvoj komentár znie strašne primitívne. Pes nemôže za to, ako je vychovaný a trest si zaslúži majiteľ. Áno, IBA majiteľ. Najviac ma zaráža ako "ľúbiš veľmi psíky" a zároveň ideš radiť ako ich poslať na druhý svet..spamätaj sa dievča
No nám tu tiež pred činžiakom ľúbila pobehovať argentínska doga, ktorú ani jeden z tých 18-stich cigánov z jej bytu nevedel ísť vyvenčiť a tak tu behala a takmer rozkúsala dvoch troch malinkých psov ako čivava a tak čo sa tu s pánom venčili. Som sa vtedy keď bola vypustená bála ísť aj do obchodu. Vždy som na ňu volala mestských no nikdy neprišli.Už tu ale nie je... neviem či niekomu rupli nervy a otrávil ju alebo ju odchytili predsa len policajti. Dúfam, že to druhé, lebo chudák psík za ich kokotnosť nemohol. Ten pes bol agresívný aj bez príčiny - to je pravda. Ale argentínska doga patrí do rúk len skúsenému chovateľovi čo sa jej venuje....
Mňa skôr ide pretrhnúť zo susedovho psa nad nami, čo je celý deň v práci a ten pes zavýja niekedy aj dobrých 6 hodín v kuse , keď je na nočnej, tak to aj 8 hodín cez noc do piče a to ma ide úplne rozdrapiť, lebo hentaké psisko nevycvičené, čo si nevie zvyknúť na samotu proste do bytu NEPATRÍ a úplne je to na psychiatriu... Kto nezažil - nepochopí.
si debil ak sa chceš zbaviť psa... zavolaj slobodu zvierat, že sa tam túla pes... a že sa tam túla často a tvár sa že nevieš komu patrí... nech ho vezmu radšej do utulku... hlavne mu neubližuj lebo ja prídem ublížiť tebe!!!
@laurikaaa nie je chyba psa ked pohryzie... je to v prvom rade chyba majitela že si ho nevychoval... takže odstreliť majitela a psa prevychovať.. to je celé...
@janehonda mne nepride ani zdaleka podobne, to moje je vlastne papierova rurka s baterkou a reproduktorom.
neviem, ci je vobec mozne infrazvuk vytvorit niecim tak malym. a ak aj ano, tak to urcite nezabije ani dazdovku. ta vlna jednoducho musi niekde tu energiu nabrat a urcite jej ju nezvladne dodat reproduktor s priemerom 4cm...
ked sme ale pri tom, staval som vortexovy kanon...bol som hrave dieta :3
@janehonda ja neviem jak presne funguje generovanie infrazvuku..ale nejaky instinkt mi nasepkava, ze cim nizsiu frekvenciu chcem dostat, tym vacsiu plochu reproduktora potrebujem..ale to fakt len hadam, o akustickom vlneni som toho nikdy nevedel vela.
za brata ma nechces mat, moj brat ma mal za brata a tiez nebol rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Prípadne zavolajte odchytovku ze sa túla voľajaký pes z ulice okolo vas a ohrozuje vas
volajte políciu, určite neubližuj psovi kvôli kokotovi majiteľovi
Urob to ale iba ak máš 2 metre a si namakané 140 kg hovädo, inak to nebude fungovať a vysmeje sa ti ešte viacej
Toto je realita, nie Call of Duty, dopiči, ten pes nemôže za to že má jebnutého pána
Resp. ty nerieš nič radšej, nech to riešia tvoji rodičia
Aj by som ti napísala ako privedieš psa na druhý svet ale neurobím to
Až keď ťa uhryzne
a ten pes akože nejak útočí? alebo si proste len chodí kade-tade len?
Takéto tričko si dám urobiť:
Ľúbim veľmi psíky... Laurikaaa 2015
Mňa skôr ide pretrhnúť zo susedovho psa nad nami, čo je celý deň v práci a ten pes zavýja niekedy aj dobrých 6 hodín v kuse , keď je na nočnej, tak to aj 8 hodín cez noc do piče a to ma ide úplne rozdrapiť, lebo hentaké psisko nevycvičené, čo si nevie zvyknúť na samotu proste do bytu NEPATRÍ a úplne je to na psychiatriu... Kto nezažil - nepochopí.
ale ked zostrojis vrazednu mikrovlnku, rada sa pridem pozriet
neviem, ci je vobec mozne infrazvuk vytvorit niecim tak malym. a ak aj ano, tak to urcite nezabije ani dazdovku. ta vlna jednoducho musi niekde tu energiu nabrat a urcite jej ju nezvladne dodat reproduktor s priemerom 4cm...
ked sme ale pri tom, staval som vortexovy kanon...bol som hrave dieta :3
no teba by som nahodou chcela za brata
za brata ma nechces mat, moj brat ma mal za brata a tiez nebol rad
tak nevie ocenit tvoje ,,nadanie"