14 ročná sa chce zbaviť rodičov lebo chce urobiť doma párty... si si vedomá že ti 100% niečo zničia a narobia bordel? Bude ti tá párty stáť za tú zúrivosť keď mama zistí ýe ste jej rozbili obľúbenú, vzácnu vázu? =D
Hmmm skor by som povedal ze party sa robi ked rodicia nie su doma... popripade na silvestra by sa dalo ze rodicia do divadla a doma party... ale aj tak je to dost risk. Nastastie taketo veci uz nemusim riesit
Hovoris ako keby sa nikde inde ta party nedala urobit...ked ta nutia kamosky, tak nech urobia oni u nich to sa proste robi spontanne...kto ma volny byt, tam sa ide
aaa čo sa týka party..nerob.. mala som na byte maximálne 6 ludí a stále to dopadlo ako keby ich tam bolo cez 30 ... a potom to upratovanie...:/ pfúúúúú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale zbavovat sa rodicov, lebo ja chcem mat dnes party...to je divne
@17 to máš pravdu
aaa čo sa týka party..nerob.. mala som na byte maximálne 6 ludí a stále to dopadlo ako keby ich tam bolo cez 30 ... a potom to upratovanie...:/ pfúúúúú