Ako sa zmierujete so smrťou milovaneho člena rodiny?
Smrť nás prevádza celý život,raz nám umrie príbuzný raz kamarát(ka),raz to je obľúbené zvieratko.Je všade okolo nás.Ako sa s ňou zmierujete keď vám umrie niekto z vašej rodiny ktorého ste najviac milovali,alebo mali radi?
nikdy mi nezomrel nikto z rodiny koho som poznala...zomrel moj dedko ktoreho som nikdy nevidela...a vždy rozmýšlam nad tym ake by to bolo keby somnou bol...ale on somnou vlastne stále je...viem to
Keď mi zomrel Otec ...(normálny pohoda vzťah, neboli sme nejako rozhádaný a podobne stále sme žartovali)
prišiel som zo školy a už celá rodina u nás ty kokos mama vybehla na mňa s krikom že oco umrel (najhoršia pasáž , ale to oni narobili s nej takú šou)
sadol som si za PC zahral som si COD4 potom som si šiel zapáliť, večer spať
potom na rozlúčku do čiech , tam som sa smial ešte pred vchodom do domu smútku na našom spolunažívaní
asi o týždeň prišla domov z CZ urna s popolom v batohu na chrbte som ju odniesol do kamenárstva
potom bol už klasický pohreb na cintoríne, dal som mu do hrobu krabičku Malboriek a nerezovú "placačku" s domácou ...
Sem tam chýba , nemôžem povedať že nie, ale aby som to stále dookola oplakával alebo niečo podobné tak to nie ....
"Všetci sa boja smrti ale nikto nevie či sa po nej nebude mať lepšie" , a on sa má určite veľa razí sa mi z ním snívalo potom ešte že je v pohode .....Nerozlúčili sme sa na živo a je to už 2 roky.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Vtedy akoby bol so mnou. A vlastne aj je.
je to tragédia
..a @1
nezmierila...už je tomu koľko? 5 rokov? aj tak nedokážem uveriť že ten človek už nepríde, nedokážem počuť alebo vysloviť ten rozsudok že je mŕtvy...
a keď mi je najhoršie rozprávam sa sním....a verím že sedí vedľa mňa a rozumiemi rovnako ako predtým...bol to môj soulmate ...
ale vo všeobecnosti pomaly a ťažko.
prišiel som zo školy a už celá rodina u nás ty kokos mama vybehla na mňa s krikom že oco umrel (najhoršia pasáž , ale to oni narobili s nej takú šou)
sadol som si za PC zahral som si COD4 potom som si šiel zapáliť, večer spať
potom na rozlúčku do čiech , tam som sa smial ešte pred vchodom do domu smútku na našom spolunažívaní
asi o týždeň prišla domov z CZ urna s popolom v batohu na chrbte som ju odniesol do kamenárstva
potom bol už klasický pohreb na cintoríne, dal som mu do hrobu krabičku Malboriek a nerezovú "placačku" s domácou ...
Sem tam chýba , nemôžem povedať že nie, ale aby som to stále dookola oplakával alebo niečo podobné tak to nie ....
"Všetci sa boja smrti ale nikto nevie či sa po nej nebude mať lepšie" , a on sa má určite veľa razí sa mi z ním snívalo potom ešte že je v pohode .....Nerozlúčili sme sa na živo a je to už 2 roky.....