Zdravím, coskoro pojdem na svoju prvu party v zivote (Dramáč a bude tam jedna holka ktoru poznam z videnia, no ona ani nevie ako sa volam... cize by som poprosil o radu ako sa s nou zoznamit??
musis si trocha vypit a potom vycihat spravnu prilezitost ked to z alkacom prezenies nedychaj na nu lebo ked z teba bude tiahnut vodka tak ju asi moc neoslnis..teda ak nieje aj ona alkacka ..proste treba si vypit to je zaklad...potom ta aj urcite napadne ze co povedat..
@purpledrug666 ahaa takto to je no tak ty si neni vhodny objekt na balenie pre zaciatocnika skor pre pokrocilich malo kto by si trufol ist rovno na vec ako hovoris ale sak dobre vediet
@purpledrug666 no podaj by platilo na kazdu to iste ja som vzdy zvykol pouzivat prave tie otrepane frazi naposledy nieco podobne ako pisala @martina41 a nedopadlo to ozaj dobre v tej chvili najhoesie ze nevem odhadnut ze co je originalna fraza a co je uz otrepane takze ani ja tuna mlademu balicovi moc neporadim
@exonr no otrepaná fráza je to, čo každý používa a originálna je taká, čo si v živote nepočul a len tak z teba vyletí z ničoho nič .. potom možeš patentovať frazu
@vanellus no tak to je potom už iné, máš pravdu záleží na spôsobe ako to povieš.. lenže to si v tom prvom príspevku nespomenul a tým si riskoval že keby to chlapec použil a povedal by to celkom vážne, asi by sa nezoznámil
no tak tou poslednou vetou si to teda zaklincoval ._.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
je tu ešte možnosť, že ju pozná niekto z tvojich známych a zoznámi vás..
ale tak hej.. asi tak nejak ako povedal @1 .. prípadne staré otrepané "čo piješ?" .. ale ja osobne to rada nemám..
prípadne ten klub alebo kde to ide, môže mať trocha oddelenú miestnosť, kde sa dá sadnúť a troška lepšie pokecať...
@ferobb Vieš ako sa volá? No fajn....:
ty: "čau nie si /jej meno/ ??"
ona: "bla bla" (jedno čo povie)
ty: "s kým si tu? / bavíš sa? / vyzeráš super.....škoda že nevieš tancovať (a ked bude namietať, že vie, tak jej povedz nech sa ti predvedie) "
..... a dalej podla odvahy.
Bud rada, že taká neni väčšina a že taká nie si ani ty
ale tak čo ja viem.. to asi preto, lebo v mojej dedine žijú takí divní chalani .. oni furt všetko povedia rovno .. tak asi som si preto zvykla
ale pokiaľ by mi niekto nevravel otrepané frázy, tak v poho aj pomaličky to ide
.a ak by si mi ju dala aj potom, tak asi nemáš niečo v hlave v poriadku, pretože to je napadnutie
no tak tou poslednou vetou si to teda zaklincoval ._.