V poslednom čase som dosť schudol no neviem zhodiť na prsiach. Dokopy som schudol 14 kilo zaposledny rok a citim ze som na prsiach nabral svaly ale ostava mi tma tuk. Nemáte nejaké rady alebo cvičenia aby som z pŕs zhodil tuk.
Tuk sa nezhadzuje lokalne a cvicenim s cinkami uz vobec nie. Jedine sa niekde moze ukladat radsej. Riesenie tvojho problemu: musis este schudnut celkovo. Teda este nizsi kaloricky prijem ako vydaj, alebo ak chces vyssi kaloricky vydaj ako prijem.
Beh, svihadlo aspoň 30min. Denne pri cvičení pouzivaj tepláky a mikinu, alebo sa dá kupit saunovacia kombinéza, ale opatrne so zdravim aby ta neklepla pepka. Ja som napríklad cvicil cca 30minu na obed a večer plus eano len par minútová rozcvička. Cvičenie. 3x20 drepov, 3x10 klikov, 3x30 cviky na brucho, tricepsove kliky 3x15 išiel som zaradom z každého cviku jedna séria, bez prestavok potom 5min. švihadlo a opäť jedna seriabz každého cviku a tak dookola. Keď som mal viac času do cvicenia som zaradzoval aj jednorucky na biceps a pridaval cviky na prsia. Nejaké tie kalorie som palil aj na brigádach a samozrejme 100% strava. 2 mesiace som chudol na hrubo, jeden mesiac doladoval, tam som používal vitaminove bomby plus lkarnitin, výsledok niečo cez 20kg dole, žiadne jojo nedoslo nakoľko som cvicil stále a jedol zdravo, samozrejme dovolil si viac výnimiek teraz skusam objem, zobje pre mňa katastrofa
@davidkq
no ja som schudol podobnym sposobom, beh nejaku urcenu trasu dat si seriu z roznych cvikov, ubehnut dalsiu urcenu trasu znova cviky a takto trikrat. len som zacal mat problemy so stehennym svalom a nevedel behat tak som chodil do posilky posledny mesiac a vsimol som si ze som prestal dalej chudnut a s prsiami hlavne som bol nespokojny este (mimo ineho . to svihadlo je super ten sval si pri tom vobec necitim takze dakujem za radu idem skusit takto cvicit teda.
len mam jednu otazku. napisal si svihadlo minimalne 30 minut no vychadza mi to ze 3 krat 5 minut je 15 minut tych 30 minut bolo myslene dat priblizen na tolko cele cvicenie alebo 30 minut z cvicenia to svihadlo ?
@hokejisto to som myslel akoze keby len samotnu jednu cinnost by si robil nakolko poznam vela ludi co sa snazia schudnut len tak ze napr. kazdy den behaju. Uplne staci tak ako som pisal cize 3*5 ked ti to bude malo mozes to zvysovať, ide o to aby si makal v jednom kuse ja som doslova behal od cviku k cviku a podarilo sa švihadlo je super ale skáč buď na tom s oceľovým lankom, ťažšej gumy alebo koženom. Tieto sú rýchlejšie + ešte si môžeš vybrať ložiskové. Sám mám kožené s prídavnou záťažou v rukovätiach. Osobne som ani nebehal len svihadlo nakolko neznášam beh v posilke sa da nahradit inými strojmi ktore ma tak ako beh nenicia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no ja som schudol podobnym sposobom, beh nejaku urcenu trasu dat si seriu z roznych cvikov, ubehnut dalsiu urcenu trasu znova cviky a takto trikrat. len som zacal mat problemy so stehennym svalom a nevedel behat tak som chodil do posilky posledny mesiac a vsimol som si ze som prestal dalej chudnut a s prsiami hlavne som bol nespokojny este (mimo ineho . to svihadlo je super ten sval si pri tom vobec necitim takze dakujem za radu idem skusit takto cvicit teda.
len mam jednu otazku. napisal si svihadlo minimalne 30 minut no vychadza mi to ze 3 krat 5 minut je 15 minut tych 30 minut bolo myslene dat priblizen na tolko cele cvicenie alebo 30 minut z cvicenia to svihadlo ?